Jelszóigénylés

Kétszettes hátrányból egyenlítettünk a rangadón

Megosztás:
Megjelent: 2022. január 30., vasárnap
A győzelem már nem jött össze, de a Vidux-Szegedi RSE így is büszke lehet

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata kétszettes hátrányból egyenlített, végül pedig 3:2-re kikapott a MÁV-Előre SC-Foxconn elleni hazai rangadón. Az összes szett szoros volt, óriási csatát vívtak az Extraligába jutásra hajtó felek.

A mérkőzés első felében nem nekünk állt a zászló, kétszettes előnybe kerültek a székesfehérváriak. A harmadik szettben már egy fokkal keményebb volt a Vidux-Szegedi RSE, óriási motiváció érződött a szegedi srácokon. Ki is harcolták az ötödik szettet, ahol egy rossz hazai széria sajnos döntő volt, így a MÁV-Előre SC-Foxconn nyert, de mi is büszkék lehetünk, erre a teljesítményre lehet építeni.

Fésüs Erzsébet: – A harmadik szettben érezték úgy végre a játékosok, hogy van keresnivalójuk ezen a meccsen. Ekkor igazi győztes hozzáállást mutattak, és bár a siker nem jött össze, a srácok teljesítménye miatt rendkívül értékes ez a meccs. Itt mutatta meg a csapat az igazi arcát, nagyon tetszett ez a harcias mentalitás. Le a kalappal minden játékos előtt! Kiemelném, hogy kezdő feladónk, Tomas Dileo helyettesítését nagyon profin oldotta meg Bodnár Lajos. Az ötödik szettben sajnos egymás után volt pár ki nem kényszerített hibánk, ami döntőnek bizonyult, pedig nyerhettünk volna. Ettől függetlenül büszke vagyok a srácokra!


Vidux-Szegedi RSE – MÁV-Előre SC-Foxconn 2:3 (22:25, 22:25, 27:25, 25:21, 12:15)
Férfi röplabda NB I, Liga alapszakasz, 9. forduló. Szeged, Lila iskola, 65 néző. Vezette: Szarka, Szél.
Vidux-Szegedi RSE: Bodnár Lajos, Nacsa Gábor, Honti Szilárd, Kiss Gábor, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Fülöp Norbert, Inhoff Attila, Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com