Jelszóigénylés

Kezdeti bizonytalanságok után remek játék

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 28., hétfő
Mini és U21-es csapatunk is megilletődött volt, de végül bizonyított

A serdülő lányok mellett még két utánpótlás együttesünk lépett pályára hétvégén: a leány mini csapat és a fiú U21-es legénység. Sajnos sikerélmény nélkül maradtak, de becsülettel helytálltak.

Leány mini csapatunk Békéscsabára utazott, ahol a házigazdától és a Vasastól kapott ki három szettben. A BRSE elleni meccs felkészülési találkozó volt, nem hivatalos eredménnyel. Az SZRSE keretét megbízott edzőként Magos-Dóra Annamária irányította.

– Nagy élmény volt a régi tanítványaimmal tornán szerepelni – hangsúlyozta Magos-Dóra Annamária. – A Békéscsaba ellen megilletődötten kezdtünk, a harmadik szettben éreztünk rá igazán a játékra. A Vasas nagyon erős csapat volt, de amikor koncentráltan tudtunk játszani, akkor kiváló mezőnymunkával szép támadásokig jutottunk, illetve remek blokkjaink votlak. Sajnos sok szervát rontottunk, de extrán lelkesen játszottunk akkor is, amikor az ellenfélnek már 24 pontja volt. Erre nagyon büszke voltam. Kiemelést érdemel Gigacz Réka, akinél nem volt elveszett labda, rendkívüli koncentrációval játszott – nyilatkozta a tréner.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB I.osztály 5.torna, Békéscsaba
Szegedi RSE – BRSE-FEHÉR CSAPAT 0:3 
Szegedi RSE – VASAS SC PIROS 0:3 (15:25, 16:25, 6:25)
Szegedi RSE:
Eszik Janka, Meszlényi Alíz, Gergely Márta, Zsurka-Abonyi Sarolta, Gigacz Réka, Jámbor Enikő, Olasz Lola, Szalai Dóra, Wodala Ágnes.
Megbízott edző: Magos-Dóra Annamária.

Fiú U21-es együttesünk mestere kettős érzésekkel értékelte a Kecskemét elleni vereséget, hiszen két arcát mutatta a csapat.

– A második szett közepéig túlságosan tiszteltük az ellenfelet, az első szettben rendkívül megilletődötten játszottunk – hangsúlyozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – A harmadik szettben már egész jól játszottunk, egy ideig izgalmas is volt a csata. Akkor lennénk elégedett, ha egész meccsen úgy tudtunk volna játszani, mint a harmadik szettben – mondta a szakember.

Férfi NB II - U21 'B' csoport, Budapest
Kecskeméti RC – Szegedi RSE 3:0 (25:16, 25:15, 25:18)
Szegedi RSE:
Kukla Zsombor, Gera Bálint, Strezeneczki Péter, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Kollár Patrik, Radics Attila.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com