Jelszóigénylés

Kiváló játékkal biztosítottuk be a csoportgyőzelmet

Megosztás:
Megjelent: 2021. január 29., péntek
Női NB II-es csapatunk idegenben is legyőzte kecskeméti riválisát.

A női NB II Kelet-B csoportjában egyszerű volt a képlet: ha a Vidux-Szegedi RSE ma nyer Kecskeméten, akkor bebiztosítja elsőségét, és a lehető legjobb helyzetből várja majd a rájátszást. Így is történt: az első szettet ugyan még riválisunk, a HÉP-RÖPKE SE behúzta, de utána nem volt megállás: remek játékkal négy szettben diadalmaskodtunk.Már az első szettben is mi irányítottunk, de itt még elvitte a hév a szegedi lányokat, míg a kecskemétiek nyugodtan hozták a saját játékukat, és a hajrában fordítottak. Ezután már mi is higgadtan nyújtottunk sokkal jobb teljesítményt, ami győzelmet ért.

Tátrai Sándor: – Az első szettben érződött, hogy fiatal a csapatunk, meg kell tanulnunk nyerni, ahelyett, hogy túlpörögnénk. A folytatásban már sokkal dominánsabbak voltunk, nyugodtan vittük végig azt a játékot, amit az első szett elején mutattunk. Voltak persze kisebb hullámvölgyek, de ezeket nagyon jól kezelték a lányok. A szettek végére mindig kiengedtünk egy kicsit, de ez belefért, az utolsó szettben például több mint tíz ponttal is vezettünk. Mentálisan, technikailag és taktikailag is megvalósítottuk, amit elterveztünk. Persze nem voltunk hibátlanok, most kiütközött, hogy a blokkokban és a hosszú szervák fogadásában még erősödnünk kell, ez nagyon hasznos tapasztalat a rájátszás előtt. Sokszor nagyon szép röplabdát láttam a lányoktól, szívből gratulálok mindenkinek, nemcsak a játékhoz és a győzelemhez, hanem a hozzáálláshoz is!
NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Kecskemét

HÉP-RÖPKE SE - Vidux-Szegedi RSE 1:3 (25:23)(19:25)(19:25)(19:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Nagy Mína, Fürdök Lilla, dr. Fürdök Nóra, Hűse Zsófia, Szatmári Júlia, Kovács-Fiskus Fanni. Csere: Ádám Dóra (libero), Andó Viola (libero), Bálint Viktória, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Farkas Antónia.
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com