Jelszóigénylés

Körömrágós rangadón nyertünk

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 28., szombat
Az óriási izgalmakat hozó szettek végén nem remegett meg az SZRSE-játékosok keze.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata 3:1-es győzelmet aratott a MEAFC-Miskolc elleni hazai mérkőzésen. Az Etelka sori sportcsarnokban rendezett bajnokin egyenlő erők küzdelmére lehetett számítani, és így is lett, hiszen a szettek szoros végjátékokat hoztak.Már a bemelegítés során látszott a srácokon, hogy elszánt tekintettel, felpörgetve várják a derbit, majd a lendületük a meccsen is látszott. A kezdésnél különösen Nacsa Gábor és Csányi Dániel ütései hozták a pontokat, de a többiek is elemükben voltak, így ragyogó csapatmunkával előnyt szereztek. 21:21-nél sajnos beértek minket a miskolciak, de az első szett hajrájában helyén volt a szegediek szíve, és 25:23-as részsikert értek el.

A folytatás forgatókönyve hasonló volt: szoros kezdés után a második játékrész közepén is magabiztos előnyt szereztünk, majd fokozatosan feljött a rivális, de így is miénk lett a szett, ismét 25:23-ra. Ebben mindenkinek nagy szerepe volt, hiszen a legfontosabb periódusban elveszett labdát nem ismerve, egy emberként küzdött a Nusser-legénység.

Nyugodt percekkel később sem kecsegtetett a meccs, a harmadik szett is izgalmas hajrát hozott, amelyben végig próbáltuk tartani minimális előnyünket. 23:23-nál a vendégek egyik játékosa a labdát is megcsókolta, hátha ezúttal szerencsét hoz a végjáték a miskolciaknak, és sajnos ez így is történt, így nem tudtuk lezárni az összecsapást.

Visszatértünk a bevált recepthez: a negyedik szett közepén ismét megléptünk, 16:10-nél időt is kértek a vendégek. Sajnos ezzel kiestünk a ritmusból, a MEAFC zsinórban hat pontot szerezve egyenlített, így ismét jöhetett a körömrágós finálé. Piti Richárd, Csányi Dániel, Fülöp Norbert és Sarnyai Ákos kulcspillanatokban szereztek pontokat, így bezsebeltük a győzelmet, a Vidux-Szegedi RSE kerete pedig körtánccal, önfeledten ünnepelhetett.



Nusser Elemér: – Nagyon örülök, hogy három szett végén nem hibáztunk, ami komoly fegyvertény, hiszen a Miskolc sokkal erősebb volt, mint amire számítottam, egy nagyon komoly, képzett és rutinos csapat volt az ellenfelünk. Ez egy kiküzdött győzelem, az ilyen sikerek mindig különösen értékesek.


NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Szeged

Vidux-Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc 3:1 (25:23)(25:23)(23:25)(25:22)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fülöp Norbert, Nacsa Gábor, Farkas Baráti Attila, Kiss Gábor, Csányi Dániel, Piti Richárd. Csere: Borsi Levente (libero), Somosi Levente, Bodnár Lajos, Péter Márk, Honti Szilárd, Strezeneczki Péter, Sarnyai Ákos.
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com