Jelszóigénylés

Kulcspillanatokban hibáztak, de jó úton járnak

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 20., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE női csapata kikapott Békéscsabán.

Miután a Vidux-Szegedi RSE egy hullámvölgyekkel tarkított meccsen aratott lélekemelő sikert a Palota RSC otthonában, a női NB II második fordulójában is izgalmas összecsapásra számítottunk, de a Békéscsaba vendégeként végül 3:0-s vereséget szenvedett csapatunk.
Minden szettben, de különösen az elsőben érezhető volt, hogy van esélyünk a sikerre, hiszen remek labdameneteket vívtak a felek.
– Nagyon szép, kifejezetten biztató játékot láttam sokszor a lányoktól. Sőt, ezek a pillanatok voltak többségben, csakhogy kritikus pillanatokban hibákat vétettünk – kezdte beszámolóját Tátrai Sándor vezetőedző. – A nyitás-fogadásunk például abszolút dicséretre méltó volt, ám hiába játszottunk jól a szett elején és végén is, a középső szakaszban elrontott lehetőségek miatt már csak futottunk az eredmény után – jegyezte meg a mester.

Az első szettben 17 pontot szereztünk, a másodikban viszont már csak 13 pontot.

– Ebben a szettben 8:8-ig tartottuk a lépést, majd volt egy 5-6 pontos rövidzárlat, ami megpecsételte a sorsunkat. Ezután újra remekeltek a tanítványaim, de ekkor már késő volt. A Békéscsaba nagyon felszívta magát a meccsre, így a kihagyásunk után nem volt esély az egyenlítésre – számolt be a tréner.

A harmadik szettben 12 pontot értünk el, nem tudtuk megszorítani a házigazdát.

– Ebben a játékrészben már csak felvillanásaink voltak. Összességében elmondhatom: látszott, hogy jó úton haladunk, fizikai és technikai téren is jó edzésmunkát végzünk, de sok türelem és munka kell még, hogy lehozzuk a lemaradást, például a Békéscsabához képest. A lányok elmondásuk szerint jobban érzik magukat az edzéseken, mint bármikor korábban, a csapategység is erősebb, mint valaha, így a közös munka biztosan kifizetődik – véli Tátrai Sándor.

U21-NBII Női Bajnokság Kelet "A" csoport, Békéscsaba
LINAMAR-BRSE - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:17)(25:13)(25:12)
Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Németh Hanna, dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Ádám Dóra (libero), dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Nagy Karola, Kertai Júlia, Farkas Antónia, Sipka Bernadett 
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com