Jelszóigénylés

Kulcspillanatokban hibáztak, de jó úton járnak

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 20., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE női csapata kikapott Békéscsabán.

Miután a Vidux-Szegedi RSE egy hullámvölgyekkel tarkított meccsen aratott lélekemelő sikert a Palota RSC otthonában, a női NB II második fordulójában is izgalmas összecsapásra számítottunk, de a Békéscsaba vendégeként végül 3:0-s vereséget szenvedett csapatunk.
Minden szettben, de különösen az elsőben érezhető volt, hogy van esélyünk a sikerre, hiszen remek labdameneteket vívtak a felek.
– Nagyon szép, kifejezetten biztató játékot láttam sokszor a lányoktól. Sőt, ezek a pillanatok voltak többségben, csakhogy kritikus pillanatokban hibákat vétettünk – kezdte beszámolóját Tátrai Sándor vezetőedző. – A nyitás-fogadásunk például abszolút dicséretre méltó volt, ám hiába játszottunk jól a szett elején és végén is, a középső szakaszban elrontott lehetőségek miatt már csak futottunk az eredmény után – jegyezte meg a mester.

Az első szettben 17 pontot szereztünk, a másodikban viszont már csak 13 pontot.

– Ebben a szettben 8:8-ig tartottuk a lépést, majd volt egy 5-6 pontos rövidzárlat, ami megpecsételte a sorsunkat. Ezután újra remekeltek a tanítványaim, de ekkor már késő volt. A Békéscsaba nagyon felszívta magát a meccsre, így a kihagyásunk után nem volt esély az egyenlítésre – számolt be a tréner.

A harmadik szettben 12 pontot értünk el, nem tudtuk megszorítani a házigazdát.

– Ebben a játékrészben már csak felvillanásaink voltak. Összességében elmondhatom: látszott, hogy jó úton haladunk, fizikai és technikai téren is jó edzésmunkát végzünk, de sok türelem és munka kell még, hogy lehozzuk a lemaradást, például a Békéscsabához képest. A lányok elmondásuk szerint jobban érzik magukat az edzéseken, mint bármikor korábban, a csapategység is erősebb, mint valaha, így a közös munka biztosan kifizetődik – véli Tátrai Sándor.

U21-NBII Női Bajnokság Kelet "A" csoport, Békéscsaba
LINAMAR-BRSE - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:17)(25:13)(25:12)
Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Németh Hanna, dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Ádám Dóra (libero), dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Nagy Karola, Kertai Júlia, Farkas Antónia, Sipka Bernadett 
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com