Jelszóigénylés

Küzdelemből jól vizsgázott az U21-es csapat

Megosztás:
Megjelent: 2019. szeptember 29., vasárnap
A hosszú út első lépését megtette a Szegedi RSE.

Szombaton rögtön az NB I-es találkozónk után jött az U21-es csapatunk megmérettetése a Kazincbarcika ellen. Ezen a mérkőzésen is 3:0-s vereséget szenvedtünk, de helytálltunk. Az első két szettben kevés pontot szereztünk, a harmadik játékrészre viszont jelentősen feljavultunk.

– Az első szett arról szólt, hogy a srácok felvegyék a ritmust – kezdte az értékelést Bondor Tamás, aki megbízott vezetőedzőként irányította a csapatot. –  Egyes játékosainknak ez volt életük első hivatalos röplabdamérkőzése. A keret összetétele is képlékeny még, ezúttal kilencen utaztunk. Mindenkinek köszönjük, aki tudta vállalni ezt a hosszú túrát! – hangsúlyozta a szakember.

A játék képét nagyban befolyásolta a szegediek rutintalansága, de így is volt miért dicsérni a játékosokat.

– Küzdelemből jól vizsgáztak a fiúk, amit lehetett, kihoztak a meccsből. Mindenki alázatosan segítette a társait. Pár buta hibát elkövettünk, de az sem könnyítette a helyzetet, hogy a hazaiak kiválóan nyitottak, és remekeltek a támadásvariációk terén is. Az utolsó szettre jelentősen csökkentettük a hibáink számát. Hosszú út elején járunk, első lépésnek jó volt ez a meccs. Sok munka vár még ránk, és sok játékost is kell még kipróbálnunk – nyilatkozta Bondor Tamás.



U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Kazincbarcika
VRCK I. – Szegedi RSE 3:0 (25:3)(25:7)(25:17)
Szegedi RSE: Piti Richárd, Strezeneczki Péter, Ferencz Erik, Baranyi Dávid, Móczár Dávid, Bálint Áron, Kollár Patrik, Róka Máté, Tóth Róbert
Vezetőedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com