Jelszóigénylés

Küzdelmes meccsen nyertünk 3:0-ra

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 24., vasárnap
A lényeg a győzelem, női csapatunk most már készülhet a hazai derbire.

Egyértelmű esélyesként utazott Debrecenbe női csapatunk, hiszen az NB II-ben remekül szerepel a Vidux-Szegedi RSE, a Vasas elleni bravúr pedig szárnyakat adhat a folytatásra. A hajdúságiak otthonában junior korosztályú együttes fogadott minket, amely ellen 3:0-ra nyertünk is, de nem volt zökkenőmentes a bajnoki.
Az első szettben csak a játékrész közepén tudtunk fordítani, ennek oka pedig az egész meccsen érződött.

– Nagyon sok hibával játszottunk, igaz, ellenfelünk sem volt a legjobb formában – kezdte az értékelést Tátrai Sándor. – Favoritként érkeztünk, amihez még hozzá kell szokni. Most inkább azok kaptak szerepet, akik eddig kevesebb játéklehetőséghez jutottak. Küzdős meccs volt, így a csapatot dicséri, hogy egy ilyen találkozón is három szettben tudtunk nyerni – mondta a vezetőedző.

A második és harmadik szettben sem változott a játék képe, sok volt a hiba, de pár kiemelkedő teljesítmény megmentette csapatunkat attól, hogy izgulnia kelljen.

– A center-feladó kapcsolatunk remekül működött támadásban, ez hozta számunkra a győzelmet, a fontos pillanatokban ezzel tudtunk meglépni. A lényeg, hogy megszereztük a fontos bajnoki pontokat, és hogy a héten tudtunk a technikánkkal foglalkozni, így jövő héten gőzerővel készülhetünk a Kecskemét elleni hazai derbire – mondta a tréner.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Debrecen
DSZC-Eötvös DSE - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (17:25)(22:25)(15:25)
Vidux-Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Németh Hanna, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Nagy Karola, Farkas Antónia, Pálvölgyi Eszter (libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com