Jelszóigénylés

Labdaéhséget várunk a főpróbán

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 30., szerda
Férfi csapatunk pihenéssel is készül a kecskeméti bajnokira.

A Vidux-Szegedi RSE vasárnap 17 órakor a Kecskemét vendége lesz a férfi NB I negyedik fordulójában. A MAFC vendégeként elszenvedett vereség után már hangsúlyozta trénerünk: a következő bajnokira már fel kell venni az élvonal ritmusát.
Erre azért van szükség, mert jövő hét pénteken olyan hazai összecsapásunk lesz, amelyen a győzelem a cél, hiszen a Pécs együttesét fogadjuk. A kecskeméti kirándulás tehát fontos főpróba lesz.

– Fel kell pörögnünk annyira, hogy biztató legyen a Pécs elleni csatára. Nem feltétlen az eredményességre gondolok, hanem a játék képére – hangsúlyozta Nusser Elemér vezetőedző. – A Lila iskolában őszi szünet van, így ezen a héten minimális edzést tartok, és az időzítés ehhez tökéletes. Pont ez a hét és forduló az, amikor nemcsak belefér egy kis pihenés, de szükség is van rá. Augusztus óta a korábbi évekhez megszokott edzésmennyiségnél többet teljesítettek a játékosok, és sokan apróbb sérülésekkel és fájdalmakkal küzdenek. Kell tehát egy kis regenerálódás.


A szakember megjegyezte: tanítványain labdaéhséget szeretne látni a kecskeméti bajnokin.

– Kíváncsi vagyok, hogy egy kevésbé megterhelő hét után milyenek lesznek a pályán. Szeretném, ha az eddiginél kevesebb hibával játszanának, hiszen a hibák száma a Pécs ellen meghatározó lehet. Nem hegyi beszédre van most szükségük a fiúknak, hanem pihenésre, ezt meg is kapják, de ezután jó lenne előrelépést tapasztalni – véli Nusser.


Hétvégi ellenfelünk a Kecskeméti RC csapata. Fotó: Tóth Csaba/kesport.hu

A mérkőzésről élőben jelentkezünk beszámolókkal Facebook és Instagram oldalunkon!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com