Jelszóigénylés

Labdamenetről labdamenetre kell figyelni

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 27., szerda
A Vidux-Szegedi RSE női csapata vasárnap 14 órakor a Kecskemétet fogadja.

Vasárnap reggeltől estig a röplabda lesz főszerepben a Lila iskolában, az adventi program fő attrakciója pedig a két egymást követő felnőtt mérkőzésünk lesz. Hölgyeké az elsőbbség: a női NB II következő fordulójában 14 órától a Vidux-Szegedi RSE a HÉP-Röpke együttesét fogadja.
A kecskemétiek elleni bajnoki remek lehetőséget ad arra, hogy a csapat csiszolja a már eddig is szép eredményeket hozó taktikáját.

– Ugyanúgy készülünk, mint bármilyen másik mérkőzésre, persze a fókuszban nem is feltétlenül maga a meccs van, hanem az, hogy keményen dolgozzunk tovább, ahogy eddig is tettük – mondta Tátrai Sándor vezetőedző. – Szeretném, ha a lányok élveznék a játékot, és közben labdamenetről labdamenetre figyelnének. Azt szoktam mondani nekik, hogy mindenki csinálja a dolgát, és a meccs végén majd kiderül, hogy ki nyer, addig nem kell foglalkozni az eredménnyel. Játszani kell, ahogyan csak a csövön kifér – írta le filozófiáját a tréner.

Ennek szellemében készül tehát a csapat, a játékosoknak pedig természetesen ezúttal is sokat jelentene, ha olyan hangulat lenne, mint az ősz eddigi hazai találkozóin.

– A Vasas elleni szurkolás például szenzációs volt, erőt adott a lányoknak, a segítség pedig most is jól jön majd, hasonló közönséggel tényleg élvezni lehet a játékot. Persze a hangulat és a hozzáállás mellet az alapjátékra is figyelnünk kell, hiszen attól, hogy egy-két meccsen kifejezetten jól ment, még nincs a kisujjunkban. Tökéletesíteni mindig lehet, és kell is, ez a meccs így a fejlődésünket is szolgálja majd – véli Tátrai Sándor.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
14:00 Vidux-Szegedi RSE - HÉP RÖPKE SE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Jelezdt Te is, hogy ott leszel csapatunk mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com