Jelszóigénylés

Lépjünk az NB I előszobájába!

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 29., péntek
A Vidux-Szegedi RSE megteremtheti az esélyt a feljutásra

Nem akármilyen hétvége elé nézünk, hiszen a Vidux-Szegedi RSE férfi és női csapata is fontos lépést tehet a feljutás felé. Kezdjük a hölgyekkel: Milodanovics Andrea tanítványai vasárnap 16 órától a BVSC-Zugló otthonában lépnek pályára a női NB II felsőházi rájátszásának keleti csoportgyőzelméért.

Egyesületünk elfogadott óvása után alakult úgy, hogy a munka ünnepén újra kell játszani a fővárosi derbit. Egy pont előnnyel állunk a tabella élén, megelőzve a zuglói riválist. Ez azt jelenti, hogy bármilyen különbségű szegedi győzelem és ötszettes hazai siker esetén is a Vidux-Szegedi RSE lesz a csoportgyőztes – utóbbi esetben pontegyenlőséggel, de jobb szettaránnyal.

Motivációként lássuk a további forgatókönyvet! Csoportelsőség esetén jön egy oda-visszavágós párharc a nyugati csoport győztesével, így röplabdában is összejönne egy nagy Veszprém-Szeged csata. A győztes feljut az NB I-be, de a másik félnek is lesz még erre lehetősége, ugyanis a párharc vesztese az élvonal osztályozó helyen végző csapatával újabb párharcot vívhat a feljutásért.

De térjünk vissza a vasárnapi összecsapásra! Az óvás miatt egyértelmű, hogy a BVSC extra motivációval lép majd pályára, a közönség egyöntetű támogatásával. A lelkesedéssel viszont a Vidux-Szegedi RSE oldalán sem lesz gond, hiszen az NB I-be jutás az álmunk, és most az eddigi legjobb formában, kivételesen teljes kerettel várjuk a rájátszás lezárását. Minden adott egy emlékezetes rangadóhoz! Hajrá, Szeged!

– A nyomás nem rajtunk lesz, így örömjátékra készülünk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a győzelemért, és az utóbbi két hónap munkája ebben segítségünkre lesz. Ebben az időszakban fizikálisan, mentálisan, technikai és taktikai értelemben egyaránt rengeteget fejlődtünk. Csak magunkra akarunk fókuszálni, ki kell zárni az atmoszférát, és biztos is vagyok benne, hogy a tanítványaim nem zökkennek majd ki. Teljes a keret, mindenki egészséges, ez csak a szezon végére jött össze, de a legjobbkor. Izgatottság van bennem de pozitív értelemben, hiszen bízom a csapatban, meg tudjuk csinálni – nyilatkozta Milodanovics Andrea vezetőedző.

Női röplabda NB II, felsőházi rájátszás, Keleti csoport, megismételt mérkőzés a 4. fordulóból, Budapest, BVSC-Zugló Röplabda Csarnok
2022. május 1. vasárnap
16:00 BVSC-Zugló – Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com