Jelszóigénylés

Megvan a második NB I-es siker

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 15., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE idegenben is győzött a Pécs ellen.

Vegyes előjelekkel vártuk a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapatának vasárnapi találkozóját: pozitívum volt, hogy esély nyílt a második sikerre, hiszen a Pécs volt az ellenfél, a sereghajtót pedig korábban már legyőztük, viszont féltettük is az együttest, hiszen idegenben foghíjas kerettel kellett pályára  lépni. Nagy Zsolt és Fülöp Norbert nem tudott a csapattal tartani, és még jó néhányan éppen betegségből kilábalva keltek útra. Szerencsére ez csak nehezítette az újabb siker elérését, de nem akadályozta meg: 3:1-re győztek a srácok Pécsett.– A rossz előjelek miatt tartottam ettől a meccstől, de a fiúk remek hozzáállással, keményen küzdve nyertek – kezdte értékelését Nusser Elemér vezetőedző. – Fegyelmezett játékkal sikerült fontos sikert aratnunk, hiszen így már biztosan nem utolsóként kell az ünnepi szünetet töltenünk. Nagy kő esett le a szívünkről – fogalmazott a mester.

A szettek pontszámai alapján egy nagyon izgalmas csata rajzolódik ki, de nem volt kérdéses a bajnoki pontok sorsa miatt.

– A három általunk nyert játékrész ugyanúgy alakult: legalább két-három pont előnyünk volt végig, így riválisunk végig futott az eredmény után. A harmadik szettben kicsit talán elhittük, hogy megvan a győzelem, volt egy kis bizonytalanság, fejben fáradni látszott a csapat, de pár cserével fel lehetett rázni a társaságot. Örülök, hogy az eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosok is bizonyíthattak. Összességében el lehet mondani, hogy tudásunk nyolcvan százalékát nyújtva is simán nyerni tudtunk – véli Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság, Pécs
PTE-PEAC - Vidux-Szegedi RSE 1:3 (23:25)(17:25)(25:20)(22:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Bitó Attila, Farkas Baráti Attila, Honti Szilárd, Kiss Gábor, Demcsák Balázs, Csányi Dániel Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Tátrai Sándor, Inhoff Attila, Bodnár Lajos, Piti Richárd
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com