Jelszóigénylés

Megvan a négyből négy!

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 18., hétfő
Leány ifjúsági csapatunk veretlen maradt, a fiúk is kitettek magukért.

Ifjúsági csapataink nem akármilyen hétvégét produkáltak, hiszen a fiúk és a lányok is megnyerték mindkét találkozójukat. Az U21-es bajnokságban helytálltak a srácok a favorit ellen.Négyből négy! – ez volt leány ifjúsági csapatunk célja, hiszen egy tökéletes hazai tornával veretlenül nyerhette meg az alapszakasz F csoportját az U19-es bajnokságban. Így is történt: a Lila iskolában a Szolnok ellen simán, a Gödöllő ellen pedig izgalmas meccsen nyert az SZRSE!

– A Szolnok ellen még nem voltam elégedett a hozzáállással, de a Gödöllő ellen megmutattuk, milyen csapat vagyunk, hátrányból fordítva nyertünk – kezdte értékelését Milodanovics Andrea vezetőedző. – Érdekes volt a Gödöllő elleni meccs első két szettje, hiszen először simán kikaptunk, majd simán visszavágtunk, így lényegében 1:1-nél indult igazán a meccs, egy kiélezett rangadó. Csapatunk erejét mutatja, hogy az ötödik szettben hiába vezetett 6:1-re a Gödöllő, végül 15:9-re nyertük a mindent eldöntő szettet. Bizonyítottuk, hogy bármilyen mély gödörből fel tudunk állni, így nagyon hasznos volt a torna. Büszke vagyok a lányokra – jegyezte meg a szakember.


Leány U19 OIB I.osztály Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE – Szolnoki SPC 3:0 (25:11, 25:19, 25:16)
Szegedi RSE – Gödöllői RC 3:2 (16:25, 25:14, 25:15, 16:25, 15:9)
Szegedi RSE: Sojnóczky Sára, Kiss Anna, Bálint Viktória, Simon Lili, Rácz Lilla, Szalay Kata, Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Nyers Noémi, Kiss Boglárka.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.Fiú ifjúsági együttesünk is hibátlan teljesítményt nyújtott, a DEAC és a TFSE ellen is háromszettes sikert aratott Budapesten.

– Komplettebb csapattal tudtunk kiállni, mint az U21-es fordulóban, itt már Varga Tamás is velünk volt – nyilatkozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – Ebben a korosztályban ez volt a szezon első két meccse, még fel kell venni a ritmust, de így is összeszokottan játszottunk. Hasonló erősségű ellenfelekkel szemben arattunk magabiztos sikereket. A nyitások rendben voltak, jól válogattuk a támadásokat, szép játékkal nyerünk. Remek eredményt értünk el, persze még bőven lehet fejlődni – tette hozzá a mester.


Fiú U19 OIB I.osztály Alapszakasz, Budapest
Szegedi RSE – DEAC 3:0 (25:22, 25:17, 25:17)
TFSE-Neumann – Szegedi RSE 0:3 (18:25, 19:25, 17:25)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Vörös Szabolcs, Varga Tamás, Tápai Bendegúz, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Kollár Patrik, Baricsa Gergő, Radics Attila.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.Férfi U21-es csapatunk három szettben kikapott a Kecskeméttől a Lila iskolában, de az eredmény reális, különösen a körülményeket figyelembe véve.

– Eleve nem mi voltunk az esélyesek, de amolyan instant csapattal kellett kiállnunk, hiszen közös gyakorlásból még nem volt elegendő, és kényszerűségből feladó lett a centerből. Papírforma eredmény született, de sajnálom, hogy nem tudtuk megnehezíteni a Kecskemét dolgát – mondta Hulmann Zsolt vezetőedző.

Férfi NB II - U21 'B' csoport, Szeged
Szegedi RSE – Kecskeméti RC U21 0:3 (11:25, 5:25, 9:25)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Vörös Szabolcs, Strezeneczki Péter, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Kollár Patrik, Baricsa Gergő, Radics Attila.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com