Jelszóigénylés

Milodanovics Andrea a női csapat új edzője

Megosztás:
Megjelent: 2021. július 23., péntek
Balatonfüreden már sikerült, most az SZRSE-t is élvonalba vezetné.

“Benne volt ez már régóta a levegőben, most pedig el is jött az ideje” – így fogalmazott Milodanovics Andrea új állomásáról, hiszen a neves szakemberrel azóta remek kapcsolatot ápolunk, hogy Magyarországon dolgozik. A szerb serdülő válogatott és hazája több klubcsapata irányítása után anno Békéscsabára tette át székhelyét, ahol másodedzőként rögtön bajnoki címet ünnepelhetett, majd három szezonon át az UTE-nál dolgozott, Újpesten a kupában és a bajnokságban is bronzérmet ért el együttesével.Ezután jött az az állomás, amely tökéletes jelöltté teszi szegedi munkájára, hiszen Balatonfüreden az NB II-es együttesből extraligás csapatot faragott, és az SZRSE is hasonló terveket sző. Pont most érezzük azt a klubnál, hogy női felnőtt csapatunk be tudna lépni az NB I kapuján, így szerencsés véletlen, hogy Milodanovics Andrea vállalkozása miatt Szegedre költözött. Rögtön fel is vettük vele a kapcsolatot!

– Annyira nem a röplabda miatt jöttem Szegedre, hogy még azt is fontolgattam, tartok egy kis szünetet a sportággal kapcsolatban. Dávid Tibor viszont olyan ambíciózus ajánlattal keresett meg, amin nem is kellett gondolkodni. A SzegedVolley Camp foglalkozásain korábban megismertem a lányokat, és tudom, hogy Tátrai Sándor remek munkát végzett velük, kiváló csapatot formált belőlük. Vonzó tényező volt, hogy Jan De Brandttal közösen dolgozhatok, vele is jó a kapcsolatom. Nem titok: ugyanolyan tudatos építkezést tervezünk, amit a Szent Benedek Röplabda Akadémia színeiben véghezvittem. Ehhez minden adott Szegeden is – hangsúlyozta Milodanovics Andrea.

A tréner szeretné minél több téren kamatoztatni tudását és tapasztalatát, így nem kizárólag a női felnőtt kerettel foglalkozik, több utánpótlás együttesünk edzéseit is látogatja majd.

– Nyitott vagyok az együttműködésre minden szegedi edzővel, és ez a szemlélet fontos is, hogy fokozatosan előre lépjünk a felnőtt kerettel. Az NB I-hez már csak egy lépés kell, amit szerintem már az első szezonban sikerülhet megtenni, ehhez persze keményen kell dolgozni. Tátrai Sándor olyan alapokat tett le a csapatnál, hogy ez abszolút reális célkitűzés, hiszen nemcsak ügyesek a lányok, de fantasztikus egységet is alkotnak, ez pedig elődöm munkáját nagyban dicséri. A fegyelmet és az elszántságot szeretem, ha ez jellemzi majd a szegedi lányokat is, akkor biztosan szép sikereket érünk el – véli Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com