Jelszóigénylés

Mini "EB" Kikindán, szegedi csapatokkal!

Megosztás:
Megjelent: 2018. szeptember 21., péntek
"Az SZRSE zötyög a szerb határ felé"....- énekelhetné Ganxta Zolee szombaton az egyik leghíresebb slágerét kicsit átalakítva, ha elég korán kelne...

A népes delegáció ugyanis már hajnalban útra kel, hogy értékes tapasztalatokkal gazdagodjon, külföldi együttesek ellen.

Román, szerb, lengyel ellenfelekkel találkozhatnak a hétvégén két korosztályunk négy csapatának játékosai és edzőik. Csak az utazó edzőkből is majdnem kiállhatna egy csapat, de most a tanácsaikra lesz nagyobb szükség. Röplabda nagyhatalmaknak számítanak a felsorolt országok, így borítékolható az erős mezőny. Kiváló alkalom ez az összecsiszolódásra, tesztelésre, amit a trénerek ki is használnak.

A 2006-ban és 2007-ben született mini csapatot Dávid Tibor, a gyermek U15 –ös korosztályból a 2004-eseket Hulmann Zsolt és Honti Szilárd, a fiatalabb U15-ös csapatot (2005) Strezeneczki Gyula és Csányi Roland irányítja majd a tornán.

A 2004-es csapattal nem utazik a kezdő irányító Bálint Viktória aki a nyári válogatott edzőtáborban sérült meg, de jó hír vele kapcsolatban, hogy külön edzéseken vesz részt, hogy a következő hétvégén induló u17-es bajnokságban már pályára állhasson.  

Klubunk hagyományosan jó kapcsolatot ápol déli szomszédunkkal, ami most újabb fejezettel bővül és remélhetőleg tovább erősödik.  A felkészülés során ezeknek a korosztályoknak ez az első éles teszt és a klub számára is újdonság lesz Kikinda városa.

A tornáról a honlapon és a facebookon is beszámolunk, az Instagramon pedig a túra legérdekesebb pillanatait mutatjuk meg! Keressétek, kövessétek és lájkoljátok!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com