Jelszóigénylés

Nem éltünk a lehetőséggel

Megosztás:
Megjelent: 2022. május 1., vasárnap
A BVSC jó, a Vidux-Szegedi RSE rossz napot fogott ki

A Vidux-Szegedi RSE háromszettes vereséget szenvedett a BVSC-Zugló vendégeként a felsőházi rájátszás utolsó mérkőzésén. Ezzel eldőlt, hogy a fővárosi rivális végez a playoff keleti csoportjának élén, és játszhat az NB I-be jutásért, mi pedig a következő szezonban is az NB II-ben szerepelünk.

Miután remek formába lendültünk a tavaszi szezonra – ráadásul itthon 3:0-ra legyőztük a BVSC-t – nem ilyen meccsre számítottunk. Már az első szettben érezhető volt, hogy a játék minden elemében jobbak a zuglóiak, de ekkor még bízhattunk a feltámadásban. 

Sajnos a második szettben még nagyobb volt a különbség, sok bosszantó hibát vétettünk, így az esély sem csillant fel az egyenlítésre. A harmadik szett is hasonló forgatókönyv szerint zajlott, így elszállt a sansz az NB I-be jutásra. Fel a fejjel, lányok! Jövőre ismét megpróbáljuk!

Egy jó hírünk azért van: mindeközben a férfi NB I-ben a Dág óriási meglepetésre 3:0-ra legyőzte a MÁV-Előre csapatát, így a székesfehérváriak otthonában nem kell számolgatni, igazi ki-ki meccsünk lesz május 8-án (vasárnap) 18 órától. Ha a Vidux-Szegedi RSE nyer, akkor feljut az Extraligába!

Milodanovics Andrea: – Nagyon sok hibával játszottunk, míg a BVSC minden téren felülmúlta eddigi teljesítményét, gratulálok a zuglóiaknak, nagyon szépen játszottak! A felállásukkal több poszton is megleptek minket, amihez nem tudtunk alkalmazkodni. Nincs mentségünk, ez nagyon gyenge teljesítmény volt.

BVSC-Zugló – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:19, 25:17, 25:13)
Női röplabda NB II, felsőházi rájátszás, Keleti csoport, megismételt mérkőzés a 4. fordulóból. Budapest, BVSC-Zugló Röplabda Csarnok, 150 néző. Vezette: Nagy, Mocsnik.
Vidux-Szegedi RSE: Ines Pereira, Kádár Gréta, Nyers Noémi, Hűse Zsófia, Bálint Viktória, Kovács-Fiskus Fanni. Csere: Kiss Boglárka (libero), Fürdök Lilla, Gulyás Vivien (libero).
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com