Jelszóigénylés

Nem éltünk a lehetőséggel

Megosztás:
Megjelent: 2022. május 1., vasárnap
A BVSC jó, a Vidux-Szegedi RSE rossz napot fogott ki

A Vidux-Szegedi RSE háromszettes vereséget szenvedett a BVSC-Zugló vendégeként a felsőházi rájátszás utolsó mérkőzésén. Ezzel eldőlt, hogy a fővárosi rivális végez a playoff keleti csoportjának élén, és játszhat az NB I-be jutásért, mi pedig a következő szezonban is az NB II-ben szerepelünk.

Miután remek formába lendültünk a tavaszi szezonra – ráadásul itthon 3:0-ra legyőztük a BVSC-t – nem ilyen meccsre számítottunk. Már az első szettben érezhető volt, hogy a játék minden elemében jobbak a zuglóiak, de ekkor még bízhattunk a feltámadásban. 

Sajnos a második szettben még nagyobb volt a különbség, sok bosszantó hibát vétettünk, így az esély sem csillant fel az egyenlítésre. A harmadik szett is hasonló forgatókönyv szerint zajlott, így elszállt a sansz az NB I-be jutásra. Fel a fejjel, lányok! Jövőre ismét megpróbáljuk!

Egy jó hírünk azért van: mindeközben a férfi NB I-ben a Dág óriási meglepetésre 3:0-ra legyőzte a MÁV-Előre csapatát, így a székesfehérváriak otthonában nem kell számolgatni, igazi ki-ki meccsünk lesz május 8-án (vasárnap) 18 órától. Ha a Vidux-Szegedi RSE nyer, akkor feljut az Extraligába!

Milodanovics Andrea: – Nagyon sok hibával játszottunk, míg a BVSC minden téren felülmúlta eddigi teljesítményét, gratulálok a zuglóiaknak, nagyon szépen játszottak! A felállásukkal több poszton is megleptek minket, amihez nem tudtunk alkalmazkodni. Nincs mentségünk, ez nagyon gyenge teljesítmény volt.

BVSC-Zugló – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:19, 25:17, 25:13)
Női röplabda NB II, felsőházi rájátszás, Keleti csoport, megismételt mérkőzés a 4. fordulóból. Budapest, BVSC-Zugló Röplabda Csarnok, 150 néző. Vezette: Nagy, Mocsnik.
Vidux-Szegedi RSE: Ines Pereira, Kádár Gréta, Nyers Noémi, Hűse Zsófia, Bálint Viktória, Kovács-Fiskus Fanni. Csere: Kiss Boglárka (libero), Fürdök Lilla, Gulyás Vivien (libero).
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com