Jelszóigénylés

Nem ilyen 3:0-ról álmodtunk

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 18., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE sajnos simán kikapott a Kispesttől, így harmadik helyen végzett.

Ha 3:0-ra győzünk, akkor megnyerjük a felsőházi rájátszást, és folytathatjuk a szereplést az NB I-ért – ez a forgatókönyv motiválta a Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapatát a Kispest ellen. Háromszettes lett az idegenbeli rangadó, de sajnos a fővárosiak nyerték, így végül a keleti csoport harmadik helyén zártak Tátrai Sándor tanítványai.Mivel a Kispest állt az élen a forduló előtt, a vendéglátók is komoly motivációval léptek pályára: ha hozzák az első szettet, be is biztosítják az első helyet. A szett elején ez még nem érződött, a Vidux-Szegedi RSE ugyanis előnyben volt, de a játékrész közepén megtáltosodtak a hazaiak, 17:13-nál időt is kértünk. Faragtunk a különbségből, de nem eleget, 22:20-nál már óriási erők mozgósítására volt szükség az első helyért. Sajnos a kispestiek nagyon odatették magukat, elsöprő lendülettel húzták be az első szettet, és ezzel a csoportgyőzelmet is.

A második pozíció elcsípésére még maradt esélyünk, ha négy szettben nyerünk a már tét nélkül játszó Kispest ellen. 4:0-ra meg is léptünk az első labdamenetek után, de sajnos gyorsan fordított a rivális, innen pedig már csak futottunk az eredmény után. A második szett elvesztésével elszállt tehát az esély az ezüstéremre is, amitől kicsit szétestünk. Ezt jelezte, hogy a harmadik szettben 8:2-re megléptek a fővárosiak, majd tovább növelték előnyüket, és rendkívül simán nyerték ellenünk a harmadik szettet is. Ezzel tehát bronzérmesként zárja a bajnokságot a Vidux-Szegedi RSE.

Tátrai Sándor: – Az első és a második szettet is úgy kezdtük, ahogy kell, de talán túlságosan is akartuk a győzelmet. Vélhetően a görcsös akarás miatt nem állt össze a játékunk egyik eleme sem úgy, ahogy szerettük volna. Hajtottak a lányok, remek hangulatban, végig lelkesen játszottak, ami egy ilyen meccsen mindenképp pozitívum. Gratulálunk a Kispestnek, megérdemelten nyerte a meccset és a bajnokságot! Szeretnék gratulálni a tanítványaimnak is, hiszen egy nehéz szezonban végig kitartóan dolgoztak. Minden problémához alkalmazkodtak a lányok, tiszteletre méltó mentalitással kezelték a nehéz helyzeteket, büszke vagyok rájuk!
Kispest SE – Vidux-Szegedi RSE
3:0 (25:22, 25:21, 25:13)
Női röplabda NB II, Kelet, felsőházi rájátszás, 6. forduló. Budapest, Kistext Aréna, zártkapus mérkőzés. Vezette: Mocsnik, Dunszt.
Vidux-Szegedi RSE: Dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Fürdök Lilla, Szatmári Júlia. Csere: Ádám Dóra (libero), Nyers Noémi, Bálint Viktória, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Farkas Antónia, Gulyás Vivien (libero).
Vezetőedző: Tátrai Sándor.
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
2021. szeptember 8., szerda
Hír
Hír
Hír
2021. szeptember 2., csütörtök
Hír
2021. augusztus 28., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com