Jelszóigénylés

Nem lesz gond, ha keményen támadunk

Megosztás:
Megjelent: 2020. október 29., csütörtök
Karantén miatt másodedzője irányítja az újabb hazai sikerre hajtó női csapatunkat.

Sajnos a Vidux-Szegedi RSE számára csonka lesz a vasárnap. Úgy volt, hogy az újszegedi sportcsarnokban egymás után játszik bajnokit női NB II-es és férfi NB I-es csapatunk, de Nusser Elemér tanítványainak halasztást kellett kérni két koronavírusos játékosunk miatt. Így tehát elmarad a Kistext elleni élvonalbeli csata, de nem maradunk meccs nélkül, a hölgyek ugyanis vasárnap 14 órától fogadják a DSZC-Eötvös DSE együttesét.A debreceniek elleni derbit is befolyásolja a járványhelyzet, hiszen hatósági karantén miatt pár játékosunk mellett vezetőedzőnk sem lehet jelen. Tátrai Sándort természetesen a másodedző, Csányiné Molcsányi Petra helyettesíti.

– Foghíjas a keretünk, ezért is öröm, hogy utánpótlásunk több tehetségére is nyugodtan támaszkodhatunk, rájuk most a megszokottnál komolyabb szerep hárul – árulta el Csányiné Molcsányi Petra. – A csapat magja ott lesz, így szerintem nem lesz gond, ha hatékony nyitásokkal és agresszív támadójátékkal rukkolunk elő. Határozottnak kell lenni! Ha ez a kívánságom nem teljesül, akkor ugyanúgy magunknak tehetjük nehézzé a bajnokit, mint a Dunakanyarral szemben, hiszen vasárnapi ellenfelünk is egy rendkívül szívós társaság. Valószínű, hogy nem számíthatunk eredetileg feladó poszton szereplő játékosra, így ki kell találni, miként forgatjuk fel a keretet – jegyezte meg a tréner.

Könnyű meccs, nehéz meccs, könnyű meccs, nehéz meccs – eddig így néz ki a másodosztályban szereplő együttesünk sormintája. Az egyetlen biztos pont ebben az idényben, hogy hazai pályán mindig nyertünk. Hullámzó tehát a formánk, így nagy kérdés: most melyik arcát mutatja a csapat?


Ezt egyre nehezebb megmondani, hiszen egyre hosszabb ideje nem tudtunk teljes kerettel edzeni – válaszolt Tátrai Sándor. – Persze most ilyen a sportvilág, az ellenfeleink között is vannak olyan klubok, amelyek hasonló gondokkal küzdenek a járványhelyzet miatt. Ilyen körülmények között egyre kevésbé lehet elvárást megfogalmazni. Itthonról szurkolok a lányoknak, remélem felszívják magukat a bajnokira, és keményen támadnak majd. Csak bátran, lelkesen! – hangsúlyozta a sajnos távolmaradó vezetőedző.NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Szeged
14:00 Vidux-Szegedi RSE - DSZC-Eötvös DSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com