Jelszóigénylés

Nem sikerült pontot szerezni a csoportfavoritok ellen

Megosztás:
Megjelent: 2018. szeptember 23., vasárnap
Becsülettel küzdöttek a szegediek lányok, de az összeszokottságon még csiszolni kell.

Apa kezdődik! Vagyis elkezdődött! Minden kezdet nehéz, tartja a mondás, nem is véletlenül. Erről klubunk U19-es csapatának játékosai is megbizonyosodtak vasárnap az Etelka soron, mert rögtön a végső győzelemre is esélyes Békéscsaba ellen kellett kezdeni a pontgyűjtést a bajnokságban.

Most még kemény diónak bizonyult a békés megyei együttes, amely a mieinkhez hasonlóan a tavalyi serdülő gárdával indult idén ebben a korosztályban, ám az összeszokottság a vendégek mellett szólt. Tátrai Sándorék a második meccsen is erős ellenféllel kerültek szembe az UTE személyében, a szettgyőzelem itt sem jött össze, de szép labdameneteket, szép szegedi akciókat és főleg értékes tapasztalatokat mindkét találkozó hozott. A hétvégi eredményeket itt, az edző és a csapatkapitány értékelését a lenti videók között mutatjuk meg.

Eredmények:

Szegedi RSE – Békéscsabai RSE 0:3 (9:25, 17:25,17:25) 
UTE – Szegedi RSE 3:0 (25:15, 25:14, 25:15)

Szegedi RSE: Nagy Karola, Nagy Mína, Molnár Dóra, Jenei Kamilla, Kertai Júlia, Hűse Zsófia, Rácz Tamara, Köteles Laura, Farkas Antónia, Sarusi-Kis Lídia, Mátyus Dorka, Nagy Nelli, Andó Viola (libero). Edző: Tátrai Sándor, Bondor Tamás.

A következő fordulóban, Békéscsabán októberben, a 20-22-i hétvége valamelyik napján a TFSE ès a Budaörs lesz Nagy Mínáék ellenfele, de előtte még a felnőtt NB II-ben vár nagy feladat fiatal a játékosok többségére.

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com