Jelszóigénylés

Női csapatunk is elkezdi a bajnokságot

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 9., szerda
A Vidux-Szegedi RSE a fővárosi Palota RSC vendége lesz az NB II nyitófordulójában.

Férfi csapatunk remek helytállással kezdte saját bajnokságát, most a hölgyeken a sor, hiszen a női felnőtt NB II is elrajtol. A Vidux-Szegedi RSE a másodosztályú bajnokság nyitómérkőzésén lép pályára, a fővárosi Palota RSC vendége lesz szombaton 13 órától.

Ezúttal a Kelet A csoportba kapott besorolást női csapatunk, így ismét változnak az ellenfelek.

– Éppen ezért nehéz is megjósolni, hogy milyen célkitűzések lennének reálisak a lányokkal szemben – kezdte a beszélgetést Tátrai Sándor vezetőedző. – A legfontosabb, hogy a keretünk stabil legyen, játékosaink pedig tovább fejlődjenek. A csoporton belül az éremszerzést nem tartom kizártnak, erre törekszünk. Viszont hangsúlyozom: az eredménykényszer nem nyomhatja a tanítványaim vállát, hiszen hosszútávban gondolkodunk, a fejlődésük a legfontosabb – jegyezte meg a tréner.

Az NB II-es női csapat felkészülése augusztusban kezdődött, a már hagyományosnak mondható hollókői edzőtábor is szerepelt a programban.

– Az elvégzett munkával, és annak minőségével abszolút elégedett vagyok. Nagyon motiváltak a lányok, az NB II-es tanulóév után látják, hogy mire számíthatnak, és tudják, mit kell tenniük a sikerekért. Szépen dolgoznak, nem nagyon kell felemelni a hangomat. Keményen és határozottan játszanak az edzéseken, ezt szeretném viszont látni a bajnokikon is – mondta a mester.

Az első ellenfélről nem sokat tudni, így nem is a fővárosi riválisra koncentrál a csapat.

– Nehéz megmondani, hogy milyen kerettel állnak majd ki ellenünk, így jobb is, ha kizárólag magunkra koncentrálunk. Egyre pontosabban és dinamikusabban játszanak a lányok, ha ezt ezen a bajnokin is bizonyítják, akkor már elégedett lehetek velük. A játék képe a fontos, nem a végeredmény. Az új csoport miatt a szombatihoz hasonlóan zsákba macskák lesznek az első találkozások az ellenfelekkel, de előny, hogy kevesebbet kell majd utaznunk, mint az előző idényben – árulta el Tátrai Sándor.


U21-NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest 
13:00 Palota RSC - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző:
Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com