Jelszóigénylés

Női csapatunk visszaállna a dobogóra

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 30., szerda
Vasárnap 16 órától a Lila iskolában vív bajnokit a Vidux-Szegedi RSE.

Első hazai mérkőzését vívja ebben a szezonban NB II-es női csapatunk: vasárnap 16 órától a Lila iskolában a Kistext együttesét fogadják Fürdök Lilláék.
Motivációt nem nagyon kell keresni, hiszen remek hangulat várható egy győzelemmel kecsegtető összecsapáson, ami után még jobb érzés lehet a tabellára nézni.

– Bár messze még a bajnokság vége, ösztönző lehet, hogy egy 3:0-ra vagy 3:1-re megnyert bajnokival visszaállnánk a képzeletbeli dobogóra – mondta Tátrai Sándor vezetőedző. – Az első hazai meccs is mindig motiváló helyzet. Nem láttam a lányokon, hogy emiatt jobban izgulnának, egyelőre ugyanúgy készülnek, mint máskor, bár ezen a héten csak egyénileg, hiszen szünet van a Lila iskolában. Sajnos nem tudok velük lenni a meccsen, Csányiné Molcsányi Petra vezetésével játszanak majd a tanítványaim – tette hozzá a tréner.

A Lila iskolában az előző idényben remek hangulatú derbiket vívtak a lányok, most is számítanak a szülők, rokonok, barátok és szurkolók buzdítására.

– Sokat jelentene nekik, ha az első hazai meccs meghatározó élményt nyújtana. Mindenkire számítunk, és meg is hálálhatjuk a drukkolást, hiszen ha a papírforma bejön, akkor ünnepelhetünk. Főleg akkor, ha a saját teljesítményünkre fókuszálunk, hiszen egy stabil alapjátékkal nem lehet gond. Kértem a lányoktól, hogy egy pillanatra se vegyék félvállról az utolsó helyen álló ellenfelet! – hangsúlyozta Tátrai Sándor.
Csapatunk várja a szurkolókat a Lila iskolába!

Jelezd Te is, hogy ott leszel a mérkőzésen a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com