Jelszóigénylés

Női csapatunk visszaállna a dobogóra

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 30., szerda
Vasárnap 16 órától a Lila iskolában vív bajnokit a Vidux-Szegedi RSE.

Első hazai mérkőzését vívja ebben a szezonban NB II-es női csapatunk: vasárnap 16 órától a Lila iskolában a Kistext együttesét fogadják Fürdök Lilláék.
Motivációt nem nagyon kell keresni, hiszen remek hangulat várható egy győzelemmel kecsegtető összecsapáson, ami után még jobb érzés lehet a tabellára nézni.

– Bár messze még a bajnokság vége, ösztönző lehet, hogy egy 3:0-ra vagy 3:1-re megnyert bajnokival visszaállnánk a képzeletbeli dobogóra – mondta Tátrai Sándor vezetőedző. – Az első hazai meccs is mindig motiváló helyzet. Nem láttam a lányokon, hogy emiatt jobban izgulnának, egyelőre ugyanúgy készülnek, mint máskor, bár ezen a héten csak egyénileg, hiszen szünet van a Lila iskolában. Sajnos nem tudok velük lenni a meccsen, Csányiné Molcsányi Petra vezetésével játszanak majd a tanítványaim – tette hozzá a tréner.

A Lila iskolában az előző idényben remek hangulatú derbiket vívtak a lányok, most is számítanak a szülők, rokonok, barátok és szurkolók buzdítására.

– Sokat jelentene nekik, ha az első hazai meccs meghatározó élményt nyújtana. Mindenkire számítunk, és meg is hálálhatjuk a drukkolást, hiszen ha a papírforma bejön, akkor ünnepelhetünk. Főleg akkor, ha a saját teljesítményünkre fókuszálunk, hiszen egy stabil alapjátékkal nem lehet gond. Kértem a lányoktól, hogy egy pillanatra se vegyék félvállról az utolsó helyen álló ellenfelet! – hangsúlyozta Tátrai Sándor.
Csapatunk várja a szurkolókat a Lila iskolába!

Jelezd Te is, hogy ott leszel a mérkőzésen a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com