Jelszóigénylés

Önbizalommal egyenlő esélyt teremthetnek

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 16., szerda
A Vidux-Szegedi RSE női csapata a Békéscsaba vendége lesz vasárnap.

Miután a Vidux-Szegedi RSE egy hullámvölgyekkel tarkított meccsen aratott lélekemelő sikert a Palota RSC otthonában, a női NB II második fordulójában sem számíthatunk kevésbé izgalmas összecsapásra: vasárnap 18 órától a Békéscsaba vendége lesz együttesünk.
A nyitóforduló bajnokiját egymásért küzdve, óriási szívvel nyerték meg a lányok, és erre a hozzáállásra ezúttal is nagy szükség lesz, hiszen a magyar röplabda egyik fellegvárába utaznak. A Békéscsaba utánpótlás szinten is kiemelkedik a hazai mezőnyből, de van esély a szegedi sikerre.
– Ha tudásunk legjavát nyújtjuk, akkor összejön a győzelem, ezt már az előző idényben is bizonyítottuk, hiszen hazai pályán 3:1-re legyőztük a Békéscsabát – emlékeztetett Tátrai Sándor vezetőedző. – Akkor nagyon jó napunk volt, és óriási sikert arattunk. Ez most is összejöhet, de ehhez előre kell lépnünk az első bajnokihoz képest. Ha lesznek is hullámvölgyeink, nem lehetnek olyan hosszúak, mint a Palota ellen, de inkább jobb lenne teljesen elkerülni őket. Stabilan kellene azt játszani, amit tudunk – véli Tátrai.

A hétfői és keddi edzésen természetesen szóba került mindez, és a szakember úgy látja: tanítványai is átérzik az első bajnoki tanulságait.

– A békéscsabaiak erősek, technikásak, gyorsak, így csak önbizalommal telve lehet esélyünk ellenük. Magabiztos, határozott játékkal egyenlő esélyeket teremthetünk magunknak. Az e heti tréningek alapján bizakodom, hogy ez így is lesz, hiszen szép dolgokat láttam a lányoktól, és tartják magukat a megbeszéltekhez. A tréningeken végig koncentráltak és pozitívak voltak, ezt a mentalitást szeretném látni tőlük vasárnap is. Bármilyen helyzetet tudniuk kell kezelni a pályán, és erre képesek is! – tette hozzá a mester.

U21-NBII Női Bajnokság Kelet "A" csoport, Békéscsaba 
18:00 LINAMAR-BRSE - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com