Jelszóigénylés

Óriási küzdelmek a gyermek bajnokságban

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 10., hétfő
Több meccset sikerült nyernünk a hétvégén

A hétvégén három gyerek korosztályú csapatunk játszott mérkőzéseket, egyikük sem hazai pályán. Az ő eredményeiket értékeljük.
Fésüs Erzsébet csapata, a Szegedi RSE narancs az U15-ös korosztályú Gödöllői RC, valamint a SZOSI A együttesei ellen játszott Szombathelyen. Bár nehéz volt játékosainknak fölvenni a versenyt az ország egyik legerősebb csapataival, ennek ellenére a lányok kitartóan küzdöttek, és többször is izgalmas labdameneteket játszottak a meccsek során. 

Fésüs Erzsébet: A bajnokság  I.osztályában még nehéz nagyobb sikereket elérnünk. Több játékosomnak is ezek a mérkőzések élete első mérkőzései, így nem könnyű felvenniük a versenyt olyan csapatokkal, akik mögött több év röplabdázás, és edzésmunka áll. Sajnos ez most egy megterhelő időszak lelkileg mind a csapatomnak, mind nekem, de ilyenkor érdemes türelmesnek lenni, és tovább folytatni a munkát, hogy minél többet fejlődhessünk. A lányok nagyon kitartóak, lelkiismeretesen dogoznak az edzéseken. Úgy látom, ha így folytatják, egy jól összeszokott csapat válik majd belőlük, még erősebbek lesznek, és szoros mérkőzéseket játszhatnak majd a jövőben azokkal a csapatokkal is, akik ellen most nem sikerült nyernünk.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Szombathely
GÖDÖLLŐI RC - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:8, 25:9, 25:12)
Szegedi RSE Narancs - SZOSI A 0:3 (6:25, 6:25, 7:25)
Szegedi RSE Narancs: Eszik Janka, Fritz Eszter, Kálmán Paulina, Meszlényi Sára, Olasz Lola, Gigacz Réka, Kerekes Regina, Török Kata, Hári-Kovács Lilla, Wodala Ágnes, Papdi Boglárka.
Vezetőedző: Fésüs Zsóka

Berkes Zoltánék, a Szegedi RSE fekete U15-ös csapatunk Budapesten játszott a hétvégén.

Berkes Zoltán: Az ellefeleink hasonló játékerőt képviseltek, mint mi, izgalmas mérkőzéseket tudtunk ellenük játszani. A játékosaim motiváltak voltak, nagyon örültek, hogy újra pályára állhatnak. Büszke vagyok a lányokra, a hétvégén küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak.


dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB III.osztály Kelet-A Alapszakasz, Budapest
PALOTA RSC - Szegedi RSE Fekete 2:3 (25:20, 12:25, 25:18, 16:25, 15:17)
Szegedi RSE Fekete - BVSC-Zugló 3:1 (25:23, 21:25, 25:18, 26:24)
Szegedi RSE Fekete: Meskula Réka, Kondacs Réka, Szőke Regina, Varga Kincső, Janóczki Linett, Dalokay Alya, Rehák Fanni, Dalokay Dilara, Terbe Jázmin, Perényi Vivien, Bicskei Janka, Kovács Luca.
Vezetőedző: Berkes ZoltánFiú U15-ös csapatunk szintén Budapesten játszott a szombati napon. A Pénzügyőr, és a Miskolc csapatai ellen léptek pályára, a mérkőzéseknek köszönhetően sokat léptek előre mind a fejlődésben, mind tapasztalati szinten.

Strezeneczki Gyula: Szombaton Budapesten voltunk, két mérkőzést játszottunk a bajnokság ehétvégi fordulójának keretein belül. A Pénzügyőr ellen a fiúk nagyon jól játszottak, mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, így minden játékos össze tudta tenni a tudását, példás volt a csapatmunka a meccs során. A Miskolc viszont az egyik legerősebb együttes a mezőnyben, így a kiélezett játék végeredménye negatív lett számunkra. Úgy látom, hogy sokat léptünk előre, látjuk hogy miben kell fejlődni. Nagyon elégedett vagyok a fiúkkal.


Tatár Mihály Fiú U15 OGYB II.osztály Alapszakasz, Budapest
PSE Kék - Szegedi RSE 0:3 (10:25, 18:25, 8:25)
Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc 0:3 (20:25, 16:25, 19:25)
Szegedi RSE: Szőke Bence, Verebes Máté, Dávid Nataniel, Bálint György, Révész Boldizsár, Varga Benjamin, Menyhárt Nimród, Makhult Levente, Retek Barnabás, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com