Jelszóigénylés

Összejön az újabb bravúr?

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 22., szerda
Remekelő NB II-es női csapatunk vasárnap a Vasas vendége lesz.

Eddig fantasztikus szezonja van NB II-es női csapatunknak, hiszen a Vidux-Szegedi RSE mindössze két vereséget könyvelt el eddig, mindkettőt a listavezető Békéscsaba ellen. A parádés őszi idény legnagyobb sikere a Vasas elleni hazai győzelem volt, amely abszolút bravúrnak és meglepetésnek számított, főként, hogy azt a derbit 3:0-ra hoztuk. Most eljött a “visszavágó” ideje: vasárnap 13 órától a fővárosi rivális otthonában szerepel az együttesünk.

A tabella második és harmadik helyét elfoglaló csapatok rangadója előtt rengeteg kérdés felmerül, hiszen még nem tudni, hogy a házigazda milyen erős kerettel áll ki. Szegeden a legjobb felállása ellenére kapott ki a Vasas, így bármi is lesz,  novemberi bajnokiból erőt meríthetünk.

– Csak a helyszínen fog kiderülni, hogy milyen ellenállásra számíthatunk, és hogy mennyire fűti a Vasast a visszavágási vágy. Ellenfelünk számára a junior bajnokság is nagyon fontos, így kérdéses, mennyire pörögnek majd fel, és ha extrán motiváltak lesznek, ez mennyire segíti őket – véli Tátrai Sándor vezetőedző. – Éppen ezért úgy állok ehhez a meccshez, mint a Lila iskolában vívott mérkőzéshez: magunkra kell figyelnünk, hozni egy jó alapjátékot, és majd meglátjuk, hogy ez mit is ér a Vasas otthonában – mondta a tréner.
 

A szakember egyetért abban, hogy nem dől össze a világ, ha nem sikerül az újabb bravúr, de meg lehet próbálni – el is mondta, hogyan.

– Küzdeni, hajtani kell! Dinamikát akarok látni a csapatunkban, és azokat az elemeket, amelyeket az elmúlt hetekben gyakoroltunk. Benne van a lányokban, hogy újra győzzenek. Ha határozottan, magabiztosan, sőt, vagányan állnak a meccshez, akkor sikerülhet is. A mutatott teljesítmény most a legfontosabb, így akkor is elégedett leszek, ha jó játékkal kapunk ki – nyilatkozta Tátrai Sándor, majd elárulta: az egyik liberó játékosára, Ádám Dórára sajnos nem számíthat, de mindenki más bevethető lesz a Vasas ellen.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest
13:00 Vasas Óbuda - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com