Jelszóigénylés

Ott folytatnák, ahol abbahagyták

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 19., péntek
Reméljük, hogy a kéthetes szünet nem törte meg a Vidux-Szegedi RSE lendületét.

Két hét szünet után a Vidux-Szegedi RSE folytatja szereplését a női NB II felsőházi rájátszásában: szombaton 18 órától a BVSC-Zugló vendége lesz. Legutóbb Kecskeméten lépett pályára a csapat, ahol sima sikert aratott, előtte pedig pont a fővárosi ellenféllel szemben szerezte meg első playoff-győzelmét. Most is az értékes pontok begyűjtése lesz a cél, amellyel meg lehetne erősíteni együttesünk helyét a tabella élén.Nagy kérdés persze, hogy a kéthetes leállás nem törte-e meg az SZRSE lendületét, hiszen remek formában játszottak a lányok. A cél tehát adott: ott folytatni, ahol abbahagyták.

– Remélem, hogy nem okoz megtorpanást a pihenés, és inkább haszna lesz a feltöltődésnek. Ennek jegyében egyébként múlt héten lazább edzéseket vezényeltem, szükség is volt rá, hiszen nagy hajtás volt előtte, és hosszú heteken át nehéz megtartani a csúcsformát – jegyezte meg Tátrai Sándor vezetőedző.

A rájátszás felénél járva éllovasként nem is lehet más a Vidux-Szegedi RSE célkitűzése, mint eddig, vagyis a minél fényesebb érem megszerzése. Ehhez persze mindenkire szükség lenne, de sajnos szombaton nem számíthatunk Ádám Dóra és Kertai Júlia játékára.

– Bármilyenek a körülmények, maximálisan bízom a csapatban! Rengeteg motivációt látok bennük, ha pedig tartják az eddigi lelkesedést és taktikát, akkor összejöhet az újabb siker. Ne felejtsük el, hogy egyetlen vereségünk alkalmával hajszálnyira voltunk a háromszettes győzelemtől, ebből is erőt lehet meríteni. Idegenben biztosan nehezebb lesz a BVSC ellen, de a járvány miatt kiszámíthatatlanok az erőviszonyok, így nehéz lenne jósolni. Bízom benne, hogy egy nagyon jó meccsen, mindent beleadva játszunk – fogalmazta meg kívánságát a tréner.NBII Női Bajnokság - Kelet felsőház, Budapest
18:00 BVSC-Zugló - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző:
Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com