Jelszóigénylés

Ott folytatnák, ahol abbahagyták

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 19., péntek
Reméljük, hogy a kéthetes szünet nem törte meg a Vidux-Szegedi RSE lendületét.

Két hét szünet után a Vidux-Szegedi RSE folytatja szereplését a női NB II felsőházi rájátszásában: szombaton 18 órától a BVSC-Zugló vendége lesz. Legutóbb Kecskeméten lépett pályára a csapat, ahol sima sikert aratott, előtte pedig pont a fővárosi ellenféllel szemben szerezte meg első playoff-győzelmét. Most is az értékes pontok begyűjtése lesz a cél, amellyel meg lehetne erősíteni együttesünk helyét a tabella élén.Nagy kérdés persze, hogy a kéthetes leállás nem törte-e meg az SZRSE lendületét, hiszen remek formában játszottak a lányok. A cél tehát adott: ott folytatni, ahol abbahagyták.

– Remélem, hogy nem okoz megtorpanást a pihenés, és inkább haszna lesz a feltöltődésnek. Ennek jegyében egyébként múlt héten lazább edzéseket vezényeltem, szükség is volt rá, hiszen nagy hajtás volt előtte, és hosszú heteken át nehéz megtartani a csúcsformát – jegyezte meg Tátrai Sándor vezetőedző.

A rájátszás felénél járva éllovasként nem is lehet más a Vidux-Szegedi RSE célkitűzése, mint eddig, vagyis a minél fényesebb érem megszerzése. Ehhez persze mindenkire szükség lenne, de sajnos szombaton nem számíthatunk Ádám Dóra és Kertai Júlia játékára.

– Bármilyenek a körülmények, maximálisan bízom a csapatban! Rengeteg motivációt látok bennük, ha pedig tartják az eddigi lelkesedést és taktikát, akkor összejöhet az újabb siker. Ne felejtsük el, hogy egyetlen vereségünk alkalmával hajszálnyira voltunk a háromszettes győzelemtől, ebből is erőt lehet meríteni. Idegenben biztosan nehezebb lesz a BVSC ellen, de a járvány miatt kiszámíthatatlanok az erőviszonyok, így nehéz lenne jósolni. Bízom benne, hogy egy nagyon jó meccsen, mindent beleadva játszunk – fogalmazta meg kívánságát a tréner.NBII Női Bajnokság - Kelet felsőház, Budapest
18:00 BVSC-Zugló - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző:
Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com