Jelszóigénylés

Pihenőhét után motiváltan folytatják

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 20., péntek
Női NB II-es csapatunk újult erővel készült fel a Szolnok elleni derbire.

A Vidux-Szegedi RSE számára az előző forduló pihenőnap volt a női NB II-ben, ezt pedig ki is használta a csapat, feltöltődött a társaság. Most viszont újra fel kell venni a kesztyűt: vasárnap 17 órától a Szolnok vendégeként játszanak a lányok.A tabella alapján közvetlen riválisnak számít a Tisza-parti ellenfél, de ez becsapós, hiszen az első fordulókban rendre a könnyebb ellenfelekkel találkoztak a szolnokiak, így jelenleg minket megelőzve a harmadik helyen állnak – két mérkőzéssel többet játszva. Ez a körülmény persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy könnyedén lehet venni a bajnokit, igenis oda kell tenni magunkat! Erre figyelmeztetett a vezetőedző, Tátrai Sándor is.

– Nem szabad lebecsülni az ellenfelet, akkor is, ha a Békéscsaba ellen mutatott játéka alapján nem kell megijednünk a Szolnoktól. A meccseit látva felkészültünk az ellenfélből, de ezt a pályán meg is kell valósítani – hangsúlyozta a mester. – Azért is kell figyelni, mert nem tudhatjuk, miként sül el a pihenőhét hatása. Ha normál menetben zajlana a bajnokság és a felkészülés, akkor abszolút hasznos lett volna a kikapcsolódás, de egy ilyen össze-vissza szezonban nem feltétlenül, persze vélhetően hátrányt sem jelent. Mindenesetre a lányokon látom, hogy motiváltan dolgoznak – tette hozzá Tátrai Sándor.

A tréner elárulta, hogy ezúttal három hiányzóval számol, így most is komoly szerephez jutnak majd a fiatal szegedi tehetségek.NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Szolnok
17:00 Szolnoki SPC - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com