Jelszóigénylés

Pihenőhét után motiváltan folytatják

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 20., péntek
Női NB II-es csapatunk újult erővel készült fel a Szolnok elleni derbire.

A Vidux-Szegedi RSE számára az előző forduló pihenőnap volt a női NB II-ben, ezt pedig ki is használta a csapat, feltöltődött a társaság. Most viszont újra fel kell venni a kesztyűt: vasárnap 17 órától a Szolnok vendégeként játszanak a lányok.A tabella alapján közvetlen riválisnak számít a Tisza-parti ellenfél, de ez becsapós, hiszen az első fordulókban rendre a könnyebb ellenfelekkel találkoztak a szolnokiak, így jelenleg minket megelőzve a harmadik helyen állnak – két mérkőzéssel többet játszva. Ez a körülmény persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy könnyedén lehet venni a bajnokit, igenis oda kell tenni magunkat! Erre figyelmeztetett a vezetőedző, Tátrai Sándor is.

– Nem szabad lebecsülni az ellenfelet, akkor is, ha a Békéscsaba ellen mutatott játéka alapján nem kell megijednünk a Szolnoktól. A meccseit látva felkészültünk az ellenfélből, de ezt a pályán meg is kell valósítani – hangsúlyozta a mester. – Azért is kell figyelni, mert nem tudhatjuk, miként sül el a pihenőhét hatása. Ha normál menetben zajlana a bajnokság és a felkészülés, akkor abszolút hasznos lett volna a kikapcsolódás, de egy ilyen össze-vissza szezonban nem feltétlenül, persze vélhetően hátrányt sem jelent. Mindenesetre a lányokon látom, hogy motiváltan dolgoznak – tette hozzá Tátrai Sándor.

A tréner elárulta, hogy ezúttal három hiányzóval számol, így most is komoly szerephez jutnak majd a fiatal szegedi tehetségek.NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Szolnok
17:00 Szolnoki SPC - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com