Jelszóigénylés

Remek hangulatban készülnek

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 20., szerda
A Vidux-Szegedi RSE női csapata vasárnap Debrecenbe látogat.

Bizonyára még most is libabőrös lesz minden szegedi szurkoló, aki látta hétvégén a Vasas elleni bravúros győzelmet, a játékosokról és a szakmai stábról nem is beszélve. Női együttesünk fantasztikus sikere után most egy jóval könnyebb NB II-es bajnokira készül: a Vidux-Szegedi RSE vasárnap 15 órától a Debrecen vendége lesz.
– Junior korosztályú csapatról van szó, mi vagyunk az esélyesek, és nem hinném, hogy gondot okozhat a győzelem megszerzése – mondta Tátrai Sándor vezetőedző. – A Vasas elleni siker után remek hangulatban készülünk, mindenki rendkívül motivált. Nagyon kellett az energialöket, amit ezzel a bravúrral kaptunk, hiszen két és fél hónap kemény munkája után mindenki komoly visszaigazolást kapott – indokolt a szakember.

Természetesen egy ilyen élmény nem csak a játékosok dolgát könnyíti meg, hanem a trénerét is.

– Hivatkozási pont lehet ez a meccs, amire mindig lehet emlékeztetni a lányokat. A kemény munka kifizetődő, itt a bizonyíték! Persze nekem azért is könnyebb egy ilyen győzelem után, mert látom, hogy jó irányba haladunk, ezt a személyes beszélgetések során a szurkolók is jelezték nekünk. Stabil lett az alapjátékunk, ami plusz erőt ad nekünk. A héten a technikai és taktikai elemek gyakorlása kap főszerepet, hiszen nem ezen a hétvégén, hanem jövő héten lesz kiélezett meccsünk, a Kecskemét ellen – jegyezte meg Tátrai Sándor.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Debrecen
15:00 DSZC-Eötvös DSE - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com