Jelszóigénylés

Serdülő csapataink elérték a céljaikat

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 15., hétfő
Az SZRSE Narancs begyűjtötte az újabb fontos bajnoki pontokat.

Az SZRSE korosztályos csapatai öt tornán szerepeltek hétvégén, ebből kettő a serdülő együtteseinket érintette. Az SZRSE Narancs hozta a kötelezőnek számító győzelmeket, az SZRSE Fekete pedig ugyan kikapott mindhárom találkozóján, de az utolsó derbire szintén elérte a korábban kitűzött célját.Leány serdülő narancs csapatunk ezúttal Kaposváron szerepelt, ahol a házigazda mellett a Gödöllő együttesét is simán, 3:0-ra legyőzte.

– Néhány hete már találkoztunk a Gödöllővel, akkor csak öt szettben tudtunk nyerni, így örülök, hogy most egyértelműbbé tettük, melyik csapat a jobb – kezdte értékelését Csányi Roland vezetőedző. – Annak viszont nem örülök, hogy továbbra is rendre az öltözőben maradunk az első szettekre. A Kaposvár sem volt ismeretlen számunkra, végig kézben tartottuk a mérkőzést, a cseréink nagyon jól szálltak be. Összességében elégedettek lehetünk, hiszen begyűjtöttük a pontokat, de még van hova fejlődnünk – jegyezte meg a mester.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I. osztály, Kaposvár
Szegedi RSE Narancs - Gödöllői RC 3:0 (25:22)(25:23)(25:19)
Szegedi RSE Narancs - RÖAK Kaposvár "A" 3:0 (25:14)(25:15)(25:19)
Szegedi RSE Narancs: Sojnóczky Sára, Kiss Anna, Bálint Viktória, Simon Lili, Szalay Kata, Szatmári Júlia, Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Nyers Noémi, Kiss Boglárka, Nagy Léna
Vezetőedző: Csányi RolandLeány serdülő fekete együttesünk sajnos szettsiker nélkül zárt a Topolya sori csarnokban, de a hazai tornán így is elérte kitűzött célját, hiszen a harmadik mérkőzésre már megvalósították a taktikát, amelyre készültek.

– Mindegyik ellenfél rendkívül erős volt, így nem az eredmény, hanem a játék képe számított – hangsúlyozta Váradi-Tóth Gerda vezetőedző. – A harmadik meccsen már azt éreztem, hogy belelendültek a lányok, és működött az új taktika is, amit élesben most gyakoroltunk először. Az utolsó találkozón szép támadásokat és bejátszásokat mutattunk, nem ismertünk elveszett labdát, elértük a célunkat. Sajnos pechesek voltunk a hosszabb labdamenetekben, de így is nagyon élvezték a játékot a lányok. A második meccsen zavarta őket az ellenfél viselkedése, de megbeszéltük, hogy magukra kell koncentrálniuk, így ez jó lecke volt. Majdnem két hónapunk van a következő fordulóig, addig fejlődni akarunk, és ebben edzőmérkőzések is segítenek majd – árulta el a tréner.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB III. osztály, Szeged
Szegedi RSE Fekete - Közgáz SC és DSK 0:3 (11:25)(3:25)(5:25)
Szegedi RSE Fekete - DVTK 0:3 (6:25)(6:25)(5:25)
KSE serdülő 2 - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:5)(25:8)(25:8)
Szegedi RSE Fekete: Istókovics Petra, Bálint Jázmin, Ábrahám Emma, Rádai Réka, Székely Hanna, Sztanó Dorka, Kovács Flóra, Ábrahám Anett, Szarka Hella, Balog Panka, Makai Zsófi, Faragó Luca, Terhes Veronika, Bárány Enikő, Blin Yasmine
Vezetőedző: Váradi-Tóth Gerda

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com