Jelszóigénylés

Sima győzelmet aratott a Vidux-Szegedi RSE

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 3., vasárnap
Női NB II-es csapatunk sok tapsot kapott a Lila iskolában.

A női röplabda NB II-ben szereplő Vidux-Szegedi RSE visszaállt a Keleti A csoport képzeletbeli dobogójára, ugyanis idénybeli első hazai mérkőzésén simán, 3:0-ra győzte le a Kistext együttesét.
Csapatunkat ezúttal Tátrai Sándor helyett beugróként Csányiné Molcsányi Petra irányította, a megbízott edző pedig büszkén számolt be a találkozóról, amelyen sok tapsot kapott a csapat a Lila iskolában.

– Elsősorban szeretném megdicsérni a lányokat! – kezdte a beszélgetést a tréner. – Nem volt túl erős az ellenfelünk, az ilyen bajnokikon pedig ott a veszély, hogy nem koncentrálnak eléggé a játékosok. A figyelem nálunk csak az utolsó szettre hagyott alább, de az első két, nagyon sima szett után ez szerintem természetes is.

A játék képével is elégedett volt a szakember, csak minimális hiányérzete volt.

– Kértem mindenkitől, hogy agresszív nyitásokra törekedjünk, illetve használjuk ki a lehetőséget, és téthelyzetben gyakoroljuk a játékelemeket. Ez sikerült is, viszont a "potya labdák" megjátszása jobban is mehetett volna. Ezt leszámítva mindennel elégedett lehettem, egyik szettben sem kellett izgulni a sikerért. A mi akaratunk érvényesült a pályán, és az is nagyon tetszett, hogy az eddig kevés szerephez jutó játékosok is jól szálltak be – fogalmazott Csányiné Molcsányi Petra.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - KISTEXT 3:0 (25:5)(25:11)(25:14)
Vidux-Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Németh Hanna, dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Sipka Bernadett, Kertai Júlia, Hámori Janka, Nagy Karola, Farkas Antónia, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kovács-Fiskus Fanni, Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero)
Vezetőedző: Csányiné Molcsányi Petra

Fotó: Tarnavölgyi Zoltán

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com