Jelszóigénylés

Sima győzelmet aratott a Vidux-Szegedi RSE

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 3., vasárnap
Női NB II-es csapatunk sok tapsot kapott a Lila iskolában.

A női röplabda NB II-ben szereplő Vidux-Szegedi RSE visszaállt a Keleti A csoport képzeletbeli dobogójára, ugyanis idénybeli első hazai mérkőzésén simán, 3:0-ra győzte le a Kistext együttesét.
Csapatunkat ezúttal Tátrai Sándor helyett beugróként Csányiné Molcsányi Petra irányította, a megbízott edző pedig büszkén számolt be a találkozóról, amelyen sok tapsot kapott a csapat a Lila iskolában.

– Elsősorban szeretném megdicsérni a lányokat! – kezdte a beszélgetést a tréner. – Nem volt túl erős az ellenfelünk, az ilyen bajnokikon pedig ott a veszély, hogy nem koncentrálnak eléggé a játékosok. A figyelem nálunk csak az utolsó szettre hagyott alább, de az első két, nagyon sima szett után ez szerintem természetes is.

A játék képével is elégedett volt a szakember, csak minimális hiányérzete volt.

– Kértem mindenkitől, hogy agresszív nyitásokra törekedjünk, illetve használjuk ki a lehetőséget, és téthelyzetben gyakoroljuk a játékelemeket. Ez sikerült is, viszont a "potya labdák" megjátszása jobban is mehetett volna. Ezt leszámítva mindennel elégedett lehettem, egyik szettben sem kellett izgulni a sikerért. A mi akaratunk érvényesült a pályán, és az is nagyon tetszett, hogy az eddig kevés szerephez jutó játékosok is jól szálltak be – fogalmazott Csányiné Molcsányi Petra.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - KISTEXT 3:0 (25:5)(25:11)(25:14)
Vidux-Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Németh Hanna, dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Sipka Bernadett, Kertai Júlia, Hámori Janka, Nagy Karola, Farkas Antónia, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kovács-Fiskus Fanni, Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero)
Vezetőedző: Csányiné Molcsányi Petra

Fotó: Tarnavölgyi Zoltán

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com