Jelszóigénylés

Srácok, ezt felejtsük el!

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 25., szombat
Férfi csapatunknál mindenkit meglepett a Dunaferr ellen mutatott forma.

A korosztályos válogatottakat is felvonultató Dunaferr elleni idegenbeli NB I-es bajnokin hullámvölgybe került férfi csapatunk, a Vidux-Szegedi RSE simán, három szettben kikapott. Mivel jövő hét vasárnap 18 órától kulcsfontosságú hazai derbin fogadjuk a Pécs együttesét, reménykedünk, hogy a rossz főpróba után jó lesz az előadás.
A mérkőzésen egy pillanatra sem csillant fel a remény együttesünk feltámadására, amit a játékosok sem értettek.


 
–  Mélyen tudásunk alatt játszottunk – jegyezte meg Nusser Elemér vezetőedző. – Harminc, legfeljebb negyven százalékát nyújtottuk annak, amit tudunk. Ennyire rosszul nem játszottunk a szeptemberi szezonkezdés óta, és remélem, nem is fogunk. A meccs után az öltözőben a játékosok is tanácstalanok voltak a formahanyatlás kapcsán, ők sem értették mi történt, hiszen a héten nagyon pörögtek az edzéseken, jó munkát végeztek. Korrekten ők is elismerték, hogy káosz volt a pályán és a fejekben. Az időkérések és a cserék sem javítottak a helyzeten – nyilatkozta a tréner.

Csapatunknak kedden lesz legközelebb edzése, ahol biztosan átbeszélik majd a történteket.

– Alszunk erre kettőt, megvitatjuk mi lehetett a probléma, de aztán jobb, ha el is felejtjük ezt a meccset. Jön a Pécs elleni hazai találkozónk, most az a legfontosabb. Azon a meccsen nyerni kell, és jóval többet ki kell hoznunk magunkból, hiszen a bennmaradás a cél! – hangsúlyozta Nusser Elemér.


NBI Férfi Liga Alapszakasz II. , Dunaújváros
Dunaferr SE - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:17)(25:19)(25:9)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Piti Richárd, Csányi Dániel, Fülöp Norbert, Farkas Baráti Attila, Kiss Gábor, Honti Szilárd. Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Inhoff Attila, Berentés Béla, Demcsák Balázs, Bodnár Lajos, Bitó Attila
Vezetőedző: Nusser Elemér

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com