Jelszóigénylés

Strandröplabda: irány a Balaton!

Megosztás:
Megjelent: 2021. július 22., csütörtök
Gyenesdiáson felnőtt és utánpótlás szinten is képviseli magát az SZRSE.

Hétvégén rendezik a Gyenesdiás Opent, amely a strandröplabdához az egyik legjobb magyar helyszín, hiszen a Balaton partján lehet játszani. Népszerű célpont tehát a szakágban, így nem is meglepő, hogy az SZRSE-t felnőtt és utánpótlás szinten is képviselik sportolóink. A férfi kiemelt A-kategóriás viadalon Bodnár Lajos a békéscsabai színekben induló Filius István Zoltánnal áll ki, a női U18-as korosztály négycsillagos megmérettetésén pedig újra összeáll Kiss Nóra és Nagy-Hegyesi Réka.Bodnár Lajos a múlt héten Boros Gáborral kiesett a legutóbbi Mesterverseny selejtezőjében, így most a javítás lenne a cél, de sajnos az összeszokott, és ob-döntőt megcélzó duó egyik tagja tud csak pályára lépni.

– Sajnálom, hogy Gábor most nem tud velem tartani, de így is mindent megteszek, hogy gyarapítsam a pontszámainkat. A döntő még nem veszett el, lesz még pár verseny, ahol indulhatunk, és kevesebb pontot is kell megvédenünk, mint a legtöbb riválisunknak. Mindent beleadunk Filius Istvánnal – ígérte Bodnár Lajos.A női mezőnyben Kiss Nóra és Nagy-Hegyesi Réka újra egy párost alkot majd, hiszen első közös versenyük annyira jól sikerült – ezüstérmet szereztek –, hogy nem is volt kérdés a folytatás. Réka izgult akkor jobban, hiszen debütált a szakágban, így az első élmények után őt kérdeztük az újabb kalandról.

–  Nincs konkrét célkitűzés azon felül, hogy próbáljuk kiadni magunkból a maximumot, hiszen ez a nyár az összeszokás jegyében telik – kezdte a beszélgetést Nagy-Hegyesi Réka. – Az elmúlt hetekben nyaraláson is voltam, ahogy most Nóri is, így egy hete már nem edzettünk közösen. Ezért az a legfontosabb, hogy az első egy-két mérkőzésen minél gyorsabban visszarázódjunk. Feltöltődve érkezünk tehát Gyenesdiásra, már nagyon várom! A pihenés közben is volt edzés, én például itthon a futógépen gyűjtöttem a kilométereket, illetve a húgommal is tudok játszani. Luca 2007-es születésű, szintén az SZRSE tagja, ügyes játékos és már most nagyon érdekli a strandröplabda is, így remek partner a felkészülésben. Érzem, hogy a játék minden területén sokat kell fejlődni, főleg azokban a technikai elemekben, amelyek kizárólag erre a szakágra jellemzőek és teremben nem lehet gyakorolni – jegyezte meg Réka.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com