Jelszóigénylés

Szintet kell lépni, lányok!

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 4., csütörtök
Csoportelső női csapatunk a KISTEXT vendégeként hangol a rájátszásra.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata az alapszakasz utolsó két mérkőzésén tét nélkül léphet pályára, miután a rivális HÉP-RÖPKE SE elleni sikerrel bebiztosította csoportelsőségét. Ez persze nem jelenti azt, hogy vasárnap 13:30-tól félvállról lehet venni a KISTEXT elleni idegenbeli összecsapást.

A rájátszás ugyanis közeleg, a hibátlan mérlegnek köszönhetően pedig legalább három hetet kapott a csapat, hogy felkészüljön a bajnokság következő, jóval nehezebb szakaszára.

– Mondtam is a lányoknak, hogy szép dolog a csoportelsőség, de most ki kell használni ezt az időt a szintlépésre. A rájátszás teljesen más kávéház, várhatóan idén is a BVSC és a Kispest lesz a csoportunkban, mindkettő nagyon komoly ellenfél volt tavaly – emlékeztetett Tátrai Sándor vezetőedző. – Most tehát a fejlődés került fókuszba, így a két hátralévő alapszakasz derbin nem kell csúcsformában játszanunk. Egy a lényeg: minden edzés és meccs a lehető legjobban szolgálja a felkészülést! – hangsúlyozta a mester.

A tréner ezért is örült annak, hogy a szerdai edzésen kifejezetten jól játszott a csapat, a fiatal szakember érezte a fejlődést a lányokon. Így kell tovább dolgozni, lépésről lépésre!

– Most már alapvető elvárás, hogy játszunk és koncentráljunk úgy, mint a kecskemétiek elleni meccsen a második szettől kezdve. Ott kellene tehát folytatni, ahol abbahagytuk. Az utóbbi időszakban dicséretre méltó volt a játékunk, de dolgozni kell, hogy ezt a szintet legalább tartsuk, de inkább emeljük. A KISTEXT-re nem készülünk külön, hiszen ha a kéréseimet teljesítik a lányok, akkor nem lesz gond, ahogy Kecskeméten sem volt, ott is megkönnyítették a dolgomat a játékosok – jegyezte meg Tátrai Sándor.

A Vidux-Szegedi RSE jövő hét szombaton zárja az alapszakaszt a Szolnok elleni hazai találkozóval.

Női NB II Bajnokság Kelet B-csoport, Budapest
13:30 KISTEXT - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző:
Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com