Jelszóigénylés

Szintet kell lépni, lányok!

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 4., csütörtök
Csoportelső női csapatunk a KISTEXT vendégeként hangol a rájátszásra.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata az alapszakasz utolsó két mérkőzésén tét nélkül léphet pályára, miután a rivális HÉP-RÖPKE SE elleni sikerrel bebiztosította csoportelsőségét. Ez persze nem jelenti azt, hogy vasárnap 13:30-tól félvállról lehet venni a KISTEXT elleni idegenbeli összecsapást.

A rájátszás ugyanis közeleg, a hibátlan mérlegnek köszönhetően pedig legalább három hetet kapott a csapat, hogy felkészüljön a bajnokság következő, jóval nehezebb szakaszára.

– Mondtam is a lányoknak, hogy szép dolog a csoportelsőség, de most ki kell használni ezt az időt a szintlépésre. A rájátszás teljesen más kávéház, várhatóan idén is a BVSC és a Kispest lesz a csoportunkban, mindkettő nagyon komoly ellenfél volt tavaly – emlékeztetett Tátrai Sándor vezetőedző. – Most tehát a fejlődés került fókuszba, így a két hátralévő alapszakasz derbin nem kell csúcsformában játszanunk. Egy a lényeg: minden edzés és meccs a lehető legjobban szolgálja a felkészülést! – hangsúlyozta a mester.

A tréner ezért is örült annak, hogy a szerdai edzésen kifejezetten jól játszott a csapat, a fiatal szakember érezte a fejlődést a lányokon. Így kell tovább dolgozni, lépésről lépésre!

– Most már alapvető elvárás, hogy játszunk és koncentráljunk úgy, mint a kecskemétiek elleni meccsen a második szettől kezdve. Ott kellene tehát folytatni, ahol abbahagytuk. Az utóbbi időszakban dicséretre méltó volt a játékunk, de dolgozni kell, hogy ezt a szintet legalább tartsuk, de inkább emeljük. A KISTEXT-re nem készülünk külön, hiszen ha a kéréseimet teljesítik a lányok, akkor nem lesz gond, ahogy Kecskeméten sem volt, ott is megkönnyítették a dolgomat a játékosok – jegyezte meg Tátrai Sándor.

A Vidux-Szegedi RSE jövő hét szombaton zárja az alapszakaszt a Szolnok elleni hazai találkozóval.

Női NB II Bajnokság Kelet B-csoport, Budapest
13:30 KISTEXT - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző:
Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com