Jelszóigénylés

Szomorú végeredmény a serdülőknél

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 21., hétfő
Leány és fiú csapatainknak is osztályozó mérkőzést kell játszaniuk

Serdülő csapataink számára nem alakultak jól a hétvégi fordulók: a következő hetekben leány és fiú együtteseinknek is osztályozó mérkőzést kell játszaniuk az első osztályban maradásért.
Leány serdülő csapatunk a hétvégén a bajnokság két különösen erős csapatával játszott. Bár voltak jó momentumok, nehezen tudták felvenni a versenyt a Békéscsaba és az Újpest együtteseivel. Mivel mindkét küzdelemből vesztesen kerültek ki játékosaink, osztályozó mérkőzésen kell majd bizonyítaniuk, hogy a Serdülő Bajnokság I.osztályába valók.

Fésüs Erzsébet:  Számunkra is lezárult az alapszakasz, innentől kezdve pedig az osztályozóra koncentrálunk. Muszáj jól teljesítenünk, hogy bent tudjunk maradni az első osztályban. Úgy gondolom, hogy ez egy reális cél: bízom a lányokban, hogy meg tudják mutatni a pályán is, ami bennük van. Ha innen fölállunk, úgy látom, hogy jó eredményt is elérhetünk még.



Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I.osztály Alapszakasz, Békéscsaba
BRSE-FEHÉR - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:19, 25:14, 25:5)
Szegedi RSE Narancs - UTE U17 LILA 1:3 (17:25, 25:10, 21:25, 17:25)
Szegedi RSE Narancs: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Horváth Dalma, Mihály Annamária, Kóti-Kiss Noémi, Gigacz Maja, Duics Dóra, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Ábrahám Emma, Hartai-Rácz Gaia, Király Emese, Kasza Virág, Nagy-Hegyesi Luca.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Fiú serdülő csapatunk számára különösen nehéz volt a hétvégi forduló. Ugyan a Kecskemét ellen biztatóan indult az első mérkőzésük, viszont a továbbiakban visszaesett a támadójátékuk, és nem tudták megszerezni újból a vezetést. Az első meccs eredménye miatt eldőlt, hogy osztályozó mérkőzést kell játszania a csapatnak, így a Székesfehérvár elleni küzdelem már tét nélküli volt. Az első szett elején történt sérülés teljesen megzavarta a játékosokat. Hiába küzdöttek, ez most kevés volt a részsikerhez is.

Csányi Dániel: Megpróbáltató forduló volt ez számunkra, viszont nem szabad lógatnunk az orrunkat. Jövő hétvégén rendezik az osztályozót, ahol ki kell harcolnunk az első osztályban maradást. Tudom, hogy erre képesek vagyunk, de ezt a pályán is bizonyítanunk kell majd.



Buzek László Fiú U17 OSB I.osztály Alapszakasz, Kecskemét
KESI 'A' - Szegedi RSE 3:0 (25:17, 25:17, 25:15)
Szegedi RSE - ÉDRA-MÁV Előre Akadémia 0:3 (23:25, 15:25, 12:25)
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Tápai Bendegúz, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Nacsa Gábor, Simon Benedek, Mikle-Baráth Milán, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Csányi Dániel.
Másodedző: Piti Richárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com