Jelszóigénylés

Tekerjétek fel a hangerőt, lányok!

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 4., szerda
Jászberényi kaland előtt áll a Vidux-Szegedi RSE, addig meg kell találnia a ritmust.

A Vidux-Szegedi RSE háromnapos hétvégéjét női csapatunk NB II-es találkozója zárja: vasárnap 12 órától Jászberényben játszik a fővárosi Lőrinc 2000 SE ellen. Legutóbb a másodedző, Csányiné Molcsányi Petra irányításával a szegedi lányok debreceni riválisukat győzték le három szettben, ezzel megőrizték hazai veretlenségüket. Most viszont idegenben kell bizonyítani, méghozzá esélyesként.Ellenfelünk a Jászberény junior fiókcsapatának számít, fiatal kerettel kerülünk tehát szembe. Ha a hatósági karantén után pénteken negatív tesztje lesz a vezetőedzőnek, akkor újra Tátrai Sándor vezetésével lehet érvényesíteni a papírformát.

– A lányok az elmúlt években megszoktak egy ritmust, és ebből egyre jobban kiesni látszanak, ez pedig teljesen érthető, hiszen nem annyit tudunk edzeni, mint szoktunk. Ezt lehetett érezni a Debrecen ellen is, így mindent meg kell tenni, hogy a motiváció és a lendület ne sérüljön. Otthonról csak a Facebookon adott élő közvetítésen tudtam nézni a legutóbbi meccset, én is éreztem, hogy kisebb hangerővel és elánnal játszottak a lányok, nem a megszokott volt a hangulat, így ezen szeretnénk változtatni – hangsúlyozta Tátrai Sándor, majd hozzátette: az alap megvan ehhez, hiszen bármikor beszél a lányokkal a röplabdáról, tanítványai mindig lelkesek és komolyan veszik a feladatot.

Talán a közönség hiányzik a csapatnak, ahogy mindenki másnak is, de ezen most túl kell lendülnie, hiszen favoritként utazik.

– Kaptam már úgy sárga lapot reklamálásért, hogy ez pezsdítette fel a lányok hangulatát, néha egy-egy ilyen apróság is elég, hogy szintet lépjünk. Figyelembe kell venni, hogy a megszokottnál több fiatal is keretbe került az utánpótlásból, nekik is össze kell szokniuk a többiekkel, de jó úton járnak. Ha koncentrálunk, nem lesz gond a győzelem kiharcolásával, de ehhez ugyanolyan komolyan kell venni ezt a meccset, mint az összes többit, nem szabad különbséget tenni a bajnokik között – figyelmeztetett a szakember.NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Jászberény
12:00  Lőrinc 2000 SE - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com