Jelszóigénylés

Tekerjétek fel a hangerőt, lányok!

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 4., szerda
Jászberényi kaland előtt áll a Vidux-Szegedi RSE, addig meg kell találnia a ritmust.

A Vidux-Szegedi RSE háromnapos hétvégéjét női csapatunk NB II-es találkozója zárja: vasárnap 12 órától Jászberényben játszik a fővárosi Lőrinc 2000 SE ellen. Legutóbb a másodedző, Csányiné Molcsányi Petra irányításával a szegedi lányok debreceni riválisukat győzték le három szettben, ezzel megőrizték hazai veretlenségüket. Most viszont idegenben kell bizonyítani, méghozzá esélyesként.Ellenfelünk a Jászberény junior fiókcsapatának számít, fiatal kerettel kerülünk tehát szembe. Ha a hatósági karantén után pénteken negatív tesztje lesz a vezetőedzőnek, akkor újra Tátrai Sándor vezetésével lehet érvényesíteni a papírformát.

– A lányok az elmúlt években megszoktak egy ritmust, és ebből egyre jobban kiesni látszanak, ez pedig teljesen érthető, hiszen nem annyit tudunk edzeni, mint szoktunk. Ezt lehetett érezni a Debrecen ellen is, így mindent meg kell tenni, hogy a motiváció és a lendület ne sérüljön. Otthonról csak a Facebookon adott élő közvetítésen tudtam nézni a legutóbbi meccset, én is éreztem, hogy kisebb hangerővel és elánnal játszottak a lányok, nem a megszokott volt a hangulat, így ezen szeretnénk változtatni – hangsúlyozta Tátrai Sándor, majd hozzátette: az alap megvan ehhez, hiszen bármikor beszél a lányokkal a röplabdáról, tanítványai mindig lelkesek és komolyan veszik a feladatot.

Talán a közönség hiányzik a csapatnak, ahogy mindenki másnak is, de ezen most túl kell lendülnie, hiszen favoritként utazik.

– Kaptam már úgy sárga lapot reklamálásért, hogy ez pezsdítette fel a lányok hangulatát, néha egy-egy ilyen apróság is elég, hogy szintet lépjünk. Figyelembe kell venni, hogy a megszokottnál több fiatal is keretbe került az utánpótlásból, nekik is össze kell szokniuk a többiekkel, de jó úton járnak. Ha koncentrálunk, nem lesz gond a győzelem kiharcolásával, de ehhez ugyanolyan komolyan kell venni ezt a meccset, mint az összes többit, nem szabad különbséget tenni a bajnokik között – figyelmeztetett a szakember.NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Jászberény
12:00  Lőrinc 2000 SE - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com