Jelszóigénylés

Teremtsük meg az esélyt az Extraligára!

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 29., péntek
A Vidux-Szegedi RSE a szezon utolsó hazai mérkőzésére készül

Az Extraligába jutás most nem elvárás, inkább cél a következő évekre. Ennek ellenére a feljutás már idén összejöhet a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata számára. Ahhoz, hogy ez az esély megmaradjon az utolsó fordulóra is, szombaton 16 órától három vagy négy szettben le kell győzni a MEAFC-Miskolc együttesét a Lila iskolában.

Ez volt az igazi cél a felsőházi rájátszás előtt: május 8-án a MÁV Előre ellen egy mindent eldöntő ki-ki meccset játszhassunk az Extraligáért. Ettől már csak egy lépésre vagyunk, de ezt meg is kell tenni. 

Épp ezért ismét nagy szükség lesz a csodás szegedi szurkolótáborra, amely a tavaszi rangadókon elképesztő hangulatot teremtett a Lilában! Gyertek ismét, drukkoljunk, zúgjon a “Hajrá Szeged”! Ez lesz a szezon utolsó hazai meccse, ne kíméljük a hangszálakat!

– Érzik a srácok, hogy most már egyre fontosabb meccsek jönnek, de ezt továbbra is motivációként élik meg, nem nyomásként. Ismét jól sikerült a felkészülés, és szerencsére ezúttal is teljes kerettel várjuk a Miskolcot. A fiúk jól ismerik az ellenfelet, tudják, hogy rutinos játékosaival extra teljesítményre képes. Vasárnap a női csapat is kulcsfontosságú rangadót vív, nem akármilyen hétvége ez a klub életében, így nosztalgikus érzéseim vannak. Az éles bajnoki hajrákat játékosként többször volt szerencsém átélni, nagyon tetszik, hogy most edzőként is átélhetem. A Dág elleni meccsen voltak hullámvölgyek, de a szurkolóink átbillentettek ezen, erre a támogatásra most is számítunk, szeretettel várunk mindenkit! Vasárnap pedig szurkoljunk a női csapatnak is – hangsúlyozta Fésüs Erzsébet vezetőedző.

Férfi röplabda NB I Liga, felsőházi rájátszás, 5. forduló, Szeged, Lila iskola
2022. március 30. szombat
16:00 Vidux-Szegedi RSE –MEAFC-Miskolc
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com