Jelszóigénylés

További egy hétig szünetelnek az utánpótlás edzések

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 9., kedd
Első az egészség, így a fertőzöttek számának növekedése miatt fontos döntést hoztunk.

A koronavírus harmadik hullámában a fertőzöttek száma országszerte exponenciálisan nő, egyre gyorsabban terjed a járvány. Korábban még csak többnyire az idősebb korosztály tagjaira volt a legveszélyesebb a vírus, a friss hírek és a kluboktól kapott visszajelzések alapján viszont kijelenthető: az utóbbi időben már a fiatalokat sem kíméli a betegség. Ezt bizonyítja, hogy sajnos tudunk olyan esetről, ahol egy 11 éves kislány került lélegeztetőgépre.

Egyesületünk számára, ahogy eddig is, most is az a legfontosabb, hogy olyan felelősségteljes döntést hozzunk, amivel a játékosaink és családtagjaik valamint az egyesület dolgozóinak és családjuknak egészségét is védeni tudjuk.

Ezért – tekintettel arra, hogy az elmúlt két hétben erőteljesen megnőtt az egyesület játékosai, illetve stábtagjai körében a Covid-fertőzés gyanúja, ami nagy számban sajnos be is igazolódott – úgy döntöttünk: az utánpótlás korosztály edzéseit ezen a héten még szüneteltetjük.

A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége időközben jelezte, hogy az utánpótlás bajnokságok versenyeit nem függeszti fel, illetve arról is döntött, hogy semmiféle szankció nem érheti a járványügyi helyzet miatt mérkőzéseket lemondó egyesületeket. Legjobb belátásunk szerint, minden körülményt megvizsgálva, a játékosok és családjuk, a többi csapat és az edzőink egészségét szem előtt tartva hozunk majd döntést az előttünk álló hétvégi fordulók kapcsán, ahogy ezt tettük múlt héten is.

Bízunk abban, hogy az iskolai bezárások és a további egy hetes leállás hozzájárul ahhoz, hogy a kontaktok száma csökkenjen, így a csapatokon belül is kisebb lehet a fertőzés veszélye és nagyobb biztonság mellett folytatódhatnak az edzések.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com