Jelszóigénylés

Túl az első találkozáson a Szegedi RSE csapata

Megosztás:
Megjelent: 2019. augusztus 2., péntek
A keret változatlan, de a célok újak!

Péntek délután visszatért nyáriszünetéről a Szegedi RSE felnőtt férfi csapata és nekiláttak a közös munkának új vezetőedzőjükkel.

Nusser Elemér, az újonnan megválasztott vezetőedző kezdte a bemutatkozást, mert bár több játékos már játszott a kezei alatt, a csapat nagy része még számára ismeretlen. A megbeszélésen Varga Tamás, elnök mellett Dávid Tibor egyeztette a csapattal az edzésidőpontokat. A Szegedi RSE hétfőn késő délután kezdi az edzéseket. Emellett a tervek között szerepel egy pár napos edzőtábor is. Nusser elmondta, az első hónap az erősítésről fog szólni. Ezt követően játékos és posztspecifikus edzések vannak tervben. A csapat háromnegyede strandröplabda bajnokságokon vett részt a nyári szünetben, így ők előnyben vannak a fizikai állóképességet illetően. 
A megbeszélésen a csapatból igazoltan hiányzott Tátrai Sándor és Csányi Roland, akik Hollókőn edzőtáboroznak a felnőtt női, illetve serdülő csapat játékosaival. 



Az Elitligába feljutás nagy kihívás lesz a csapat számára, remek mérkőzések elé néznek a fiúk. Ezért, hogy szurkolóink ne maradjanak friss információk nélkül, egyesületünk az idegenbeli mérkőzésekről a helyszínen jelentkezik fényképes és videós beszámolóval! 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com