Jelszóigénylés

U21-es csapatunk várja a szurkolókat

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 9., csütörtök
Két utánpótlás együttesünk idegenben szerepel hétvégén.

A 2020-as esztendő remekül indult utánpótlásunk számára, hiszen férfi U21-es csapatunk a MAFC ellen remek játékkal szerzett egy értékes pontot. A bravúros teljesítmény után nincs pihenő, az együttes számára máris jön az újabb hazai erőpróba, míg két másik utánpótlás társaságunk idegenbeli bajnokikon szerepel hétvégén.
Fiú U15-ös korosztályunk szintén szombaton szerepel a bajnokságban, a dági fordulóban a Pénzügyőr és a MALÉV lesz Csányi Dániel és Honti Szilárd tanítványainak ellenfele.

– Két nyerhető meccsről van szó, ezért mondtam is a srácoknak, hogy megfelelő koncentrációval be lehet húzni a fontos bajnoki pontokat, és akkor remek pozícióból várnánk az utolsó fordulót, majd a sorsolást – nyilatkozta Csányi Dániel. – Ez már a bajnokság második köre, így tudjuk, hogy ki ellen mire lehet számítani és mire kell odafigyelni. A MALÉV elleni sikert kötelezőnek is lehet mondani, a Pénzügyőr lesz a nagyobb falat, hiszen utóbbi riválisunktól legutóbb kétszettes vezetésről kaptunk ki. Bármekkora előnybe is kerülünk, nem szabad elhinni, hogy megvan a győzelem, ez fontos tanulsága volt annak az összecsapásnak.
Sajnos kezdőjátékosunk, Pálinkó Máté deréksérülés miatt nem tarthat velünk, Lehóczky 

Dániel pedig iskolai elfoglaltság miatt hiányzik a keretünkből. A mini korosztályból kapunk segítséget, két ügyes fiatal, Fitor Patrik és Lázár Balázs utazik velünk.

Tatár Mihály U15 Fiú OGYB B-1 csoport, Dág
13:00 Pénzügyőr SE "A" - Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE - MALÉV Sport Club
Vezetőedző:
Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd
U21-es csapatunk szombaton 16 órától a Lila iskolában a Gödöllőt fogadja. Strezeneczki Gyula tanítványai ismét szeretnének bizonyítani saját közönségük előtt.

– Nem is lehet más a célkitűzésünk, mint a múlt heti hozzáállás és teljesítmény ismétlése, hiszen helyenként nagyon jó játékkal, remek meccset vívtunk egy jóval esélyesebb ellenféllel szemben – kezdte a beszélgetést a tréner. – Az akkor tapasztalt kiváló mentalitással szetteket és meccset is lehet nyerni, megpróbáljuk ezt elérni. Szerencsére minden játékosunk rendelkezésünkre áll, és a hazai pálya előnyét is élvezzük. Ismét várjuk a szurkolókat, hiszen mindig remek hangulatot teremtenek a támogatóink, a fiúknak ez nagyon sokat számít! – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula.


U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
16:00 Szegedi RSE - Gödöllői RC 
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula
Leány gyerek 1-es csapatunk vasárnap Nyíregyházán szerepel, ahol a Dunakeszi és a Vasas lesz az ellenfél.

– Nyolcadik osztályos lányaink vannak, így a jövő heti felvételi miatt biztosan foghíjas kerettel utazunk – számolt be Strezeneczki Gyula. – Sok hiányzónk lesz, így általam már ismert, de velünk még nem játszó fiatalokkal egészül majd ki a csapat. Nekik azt kívánom, hogy játszanak bátran, a csapatunk többi tagjától pedig azt várom, hogy segítsék őket a beilleszkedésben. A Dunakeszi ellen még ilyen körülmények között is győzelmet szeretnénk elérni. A Vasas ellen a keret alakulása miatt nem lehetnek vérmes reményeink, de jó lenne, ha felszabadultan játszanánk ezen a találkozón – tette hozzá a mester.

dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB, Nyíregyháza
11:30 Szegedi RSE-1 - VSD
16:00 Vasas SC Piros - Szegedi RSE-1
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com