Jelszóigénylés

Új kihívás elé nézünk a rájátszás folytatásában

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 18., péntek
Szokatlan felállásban, de győzelemre tör a Vidux-Szegedi RSE női csapata

Múlt héten a női röplabda NB II-ben végre elkezdődött a szezon legizgalmasabb szakasza, a rájátszás. A felsőházi play-offot sima sikerrel kezdte a Vidux-Szegedi RSE, és mivel a feljutás a célja, nem is lehet leállni, vasárnap 16 órától ismét magabiztos győzelemre kell törni, ezúttal a Miskolc otthonában.

Biztosra vehetjük, hogy a feljutásért vívott harcban a BVSC-Zugló lesz a legnagyobb ellenfelünk. A fővárosi rivális 44 játékperc alatt összesen 31 pontot engedélyezett a Miskolcnak, így most nekünk is meg kell mutatni, hogy nem okoz gondot a feladat. Lesz viszont egy komoly hátrányunk, ami igazi kihívássá teszi a derbit: mindkét feladónk hiányozni fog.

– Három pontért utazunk, ez nem is lehet kérdés, viszont a körülmények miatt én is kíváncsi vagyok, pontosan milyen mérkőzés vár ránk – jegyezte meg Milodanovics Andrea vezetőedző. – Gulyás Vivien lesz a feladónk, meg fogja oldani a feladatot, ebben biztos vagyok. Benne és a teljes csapatban is bízom, ugyanis nagyon komoly munkát tettünk le az asztalra az elmúlt időszakban. A játékunk mellett az akaraterőnk és a koncentrációnk is még magasabb szintre lépett. Ha ezt élesben is bizonyítják a lányok, akkor szép rájátszás elé nézünk – tette hozzá a szakember.

Női röplabda NB II, felsőházi rájátszás, Keleti csoport, Miskolc
2022. február 20. vasárnap
16:00 Miskolc – Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com