Jelszóigénylés

Újabb gratulációkat gyűjtene be férfi csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 4., szerda
A Vidux-Szegedi RSE vasárnap ismét a Lila iskolában játszik.

Az NB I-ben szereplő férfi csapatunk két nagyon eltérő hazai vereségen van túl: a Sümeg ellen semmi sem jött össze, majd a MAFC-BME ellen kifejezetten biztató volt Nusser Elemér legénységének játéka. Mivel vasárnap 18 órától jóval esélyesebb ellenfelet fogadunk a Lila iskolában, nincs teher a srácokon, így remek lenne ugyanazt a felszabadult játékot látni, mint legutóbb.
Ellenfelünk a Kecskemét lesz, amely oda-vissza simán győzte le a Sümeget, ez is mutatja az erejét. Hétvégi vendégünk stabilan áll az élvonal harmadik helyén.

– Tényleg nincs rajtunk teher, így elsődleges célunk nem is lehet más, mint hogy hasonló csapatjátékkal rukkoljunk elő, mint a MAFC ellen tettük – kezdte az újabb hazai bajnoki beharangozását Nusser Elemér. – Ez persze nem jelenti azt, hogy ne kellene folytatnunk a tanulási folyamatot, amiről leginkább szól az őszi szezonunk. A két ünnep között összegzésként kapok majd egy óriási adag statisztikát, de ennek végiglapozása nélkül is elmondható, hogy leginkább a nyitás-fogadásban és a támadójátékban kell előrelépnünk, így a héten is erre koncentrálunk – árulta el a vezetőedző.

Csapatunknak nem most kell kiadnia magából mindent, hiszen jövő héten a Pécs vendége lesz, az a derbi sokkal fontosabb.

– Arra a bajnokira kell koncentrálnunk, ennek rendeljük alá a felkészülést, de szeretnénk újabb gratulációkat is begyűjteni. A MAFC elleni meccs után ugyanis a szurkolás mellett az is nagyon jól esett a srácoknak, hogy a drukkerek megdicsérték őket. Joggal, hiszen ott már a meccsnek voltak olyan periódusai, amikor azt játszottuk, amit tavasszal egész találkozókon kellene. Támogatóink mellett én is láttam a fejlődést, de jó lenne ezt stabillá tenni, hiszen elég hullámzó a formánk. E felé kellene tenni most is egy lépést, ha lehet, közönségszórakoztató játékkal, hiszen szeretnénk meghálálni a bizalmat – zárta a beszélgetést Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság, Szeged - József Attila Általános Iskola
18:00 Vidux-Szegedi RSE - Kecskeméti RC 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Jelezdt Te is, hogy ott lesze a mérkőzésen a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com