Jelszóigénylés

Újabb gyönyörű sikert hozott a Mikulás

Megosztás:
Megjelent: 2020. december 6., vasárnap
Visszavágtak a fiúk, az akaraterő döntött a Vidux-Szegedi RSE javára a Dág otthonában.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata hasonlóan szép sikert ért el a Dág vendégeként, mint az előző héten a Miskolc ellen itthon: négy szoros szettben nyert a Nusser-legénység. Az első szettet elvesztettük, de utána hasonlóan jó formát mutattak a srácok a végjátékokban, mint a legutóbbi bajnoki rangadón.Ez is fontos derbi volt, szintén egy közvetlen rivális ellen, ráadásul a visszavágás is motiválta a fiúkat. A pszichológiának pedig kulcsszerep jutott, és nem csak az ismét izgalmas szettek miatt.

– Most nem játszottunk olyan jól, mint a Miskolc ellen, de az akaraterőnk döntő tényező volt – véli Nusser Elemér vezetőedző. – Nem a sziporkázó játékról lesz emlékezetes a meccs, sokkal inkább a küzdelem dominált. Az első szettben sok hibát vétettünk, így rendkívül fontos volt, hogy a folytatásban sokkal kevesebb hibával játszottunk, örülök, hogy a srácok az első szett után végig jobban odatették magukat, meg is lett a kemény munka eredménye – fogalmazott a mester.

Az ilyen brusztolós sikerek olykor még értékesebbek is, mint egy sima győzelem, fejben és fizikálisan is sokat adnak az így elért győzelmek. Ezt hangsúlyozta a tréner is, hiszen újabb fontos derbi vár ránk, a jövő héten a Szolnokot fogadjuk – amelynek szintén visszavághatunk.

– Most már jól látszik, hogy szinte teljes kerettel mire is képes ez a társaság, sokkal komolyabb erőt képviselünk, mint néhány héttel ezelőtt. Így már a Szolnok elleni csatát is jó esélyekkel várjuk. Fizikálisan is fejlődtünk, ezen a téren is jobbak voltunk a Dágnál – jegyezte meg Nusser Elemér.
NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Dág
DÁG KSE - Vidux-Szegedi RSE 1:3 (25:19)(26:28)(22:25)(21:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Nacsa Gábor, Fülöp Norbert, Farkas-Baráti Attila, Csányi Dániel, Kiss Gábor, Piti Richárd. Csere: Borsi Levente (libero), Strezeneczki Péter, Honti Szilárd, Péter Márk, Bodnár Lajos
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com