Jelszóigénylés

Újabb győzelmet ünnepelhetünk

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 9., szombat
A férfiak tegnapi sikere után női csapatunk is bajnoki meccsen nyert.

Fantasztikus 24 óra áll egyesületünk mögött, hiszen péntek este férfi NB I-es, most pedig női NB II-es csapatunk is sima 3:0-s győzelmet aratott a bajnokságban – az ellenfél a Közgáz SC volt –, és ma lezajlott a jubileumi, 30. Markovics Emléktorna első napja is.Női NB II-ben szereplő Vidux-Szegedi RSE az első és a harmadik szettben is szoros csatában tudott diadalmaskodni fővárosi ellenfele otthonában, a második szettben mutatott játék pedig lenyűgözte együttesünk edzőjét.

– Fantasztikusak voltak a lányok a második szettben, minden összejött nekik – kezdte az értékelést Tátrai Sándor vezetőedző. – Jól jöttünk ki a szoros szettekből is, köszönhetően a remek küzdőszellemnek. Nagyszerűen játszott mindenki, jól kommunikáltak a lányok, látszik, hogy kezd összeállni a csapat és az alapjátékunk, ezt most már hétről hétre bizonyítják tanítványaim – állapította meg a tréner.

A harmadik etap sokáig izgalmas volt, voltak nehéz pillanatok, de igazi csapatként játszva nem engedtünk szettet az ellenfélnek.

– Az első két szettben annyira koncentráltak a lányok, hogy a harmadikra kicsit elfáradtak fejben. De ilyenkor is bátrak és határozottak voltak, a nehéz helyzetekben is összekapták magukat. Fontos ez a siker, hiszen maradunk a harmadik helyen, megőrizve előnyünket a Kecskeméttel szemben – nyilatkozta Tátrai Sándor.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest 
Közgáz SC Felnőtt - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (21:25)(15:25)(22:25)
Vidux-Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Németh Hanna, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Hámori Janka, Kertai Júlia, Nagy Karola, Farkas Antónia, Sipka Bernadett, Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Rita

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com