Jelszóigénylés

Újabb két csapatunk játszhat hosszú idő után

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 15., csütörtök
Leány gyerek és fiú ifjúsági együttesünk is lelkesen várja a visszatérést.

Egy hónap kényszerszünet után kezdődtek újra a korosztályos bajnokságok és edzések, de nem mindenkinek rögtön, így még vannak csapatok, amelyek már nagyon várják az első megmérettetéseket. Ezen a hétvégén leány gyerek és fiú ifjúsági együttesünk számára jön el a várva várt nap, vasárnap Budapesten és Debrecenben lépnek pályára.Az SZRSE leány gyerek narancs csapata utazik a fővárosba, ahol a házigazda MTK mellett a Kaposvár ellen lehet bizonyítani. Sajnos időközben két játékos abbahagyta a teremröplabdát, így át kellett alakítani a taktikát.

– Okozott némi fejtörést a helyzet, de a visszatérő edzéslehetőséget kihasználva megpróbáltunk megoldást találni – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Új és felforgatott felállással röplabdázunk majd, méghozzá hosszú kihagyás után, de a Kaposvár ellen így is győzelmet várok a lányoktól. Az MTK-val szeretnénk egy szoros, jó meccset játszani. A lányok nagyon lelkesek az edzések és a meccsek újraindulása miatt, öröm velük dolgozni, ez a pozitív hozzáállás eredménnyel is párosulhat hétvégén – véli a mester.

dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. osztály Középszakasz, Budapest
11:00 MTK Budapest - Szegedi RSE Narancs
15:00 RÖAK Kaposvár A - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaFiú ifjúsági együttesünk a helyosztókat kezdi Debrecen, az U19-es bajnokságban a 13-16. helyért játszanak a srácok. Az SZRSE a járványhelyzet miatt nem tudott kiállni az egyik tornán, csak emiatt maradt le a legjobb 12 csapat közé kerülésről. Most a Széchenyi Győr, a Dunakanyar SE-MAFC és a DEAC ellen bizonyíthat a szegedi legénység.

Halász Nikoletta Zoom-edzései és a szabadtéri futótréningek is sokat jelentettek nekünk ebben a nehéz, labdás foglalkozások nélküli időszakban, ezúton is köszönjük az egyesületnek – hangsúlyozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – Láttam a srácokon, hogy az újrakezdésnél milyen nagy örömmel jöttek edzésre, én is izgatottan vártam a munkát. Most csak a játék a lényeg, mindegy hol és kivel. A versenysport lényege, hogy meg tudjuk mutatni, mit is tudunk, és most hálásak vagyunk, hogy erre újra van lehetőségünk. Nem tudjuk, hogy a többiek tudtak-e edzeni ebben az időszakban, míg mi csak pár labdás foglalkozáson vagyunk túl, így nem akarok konkrét célt kitűzni, csak játsszunk, ez a lényeg! Várhatóan kilenc fős kerettel utazunk, mindenki kap majd lehetőséget – árulta el a tréner.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB I. osztály 13-16. helyért, Debrecen
11:30 Széchenyi Győr - Szegedi RSE
10:00 DEACSzegedi RSE
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com