Jelszóigénylés

Újabb lépést tennének az országos döntő felé

Megosztás:
Megjelent: 2021. július 15., csütörtök
Boros Gábor és Bodnár Lajos párosa mesterversenyen őrizné meg helyezését.

A Strandröplabda Magyar Bajnokság keretein belül harmadszor rendeznek Mesterversenyt, amely az SZRSE párosa (Boros Gábor,. Bodnár Lajos) számára komoly téttel bír. A szegedi srácok ugyanis országos döntőbe kerülnének a jelenlegi ranglista helyezésükkel, ezt az értékes 16. pozíciót tehát szeretnék megőrizni a hosszú hétvégén. Bizony, reméljük, hogy hosszú lesz, hiszen már pénteken selejtezőn kell szerepelniük.A főtáblára jutáshoz holnap két győzelmet kell elérni három ügyes, utánpótlás-válogatott játékosokat is felvonultató ellenféllel szemben. Nehéz jósolni egy ilyen megmérettetés előtt, de egy biztos: felfrissülve érkeznek a fiúk a fővárosi tornára.

– Én múlt héten nyaraltam, most pedig Lajos pihen, a két üdülés között azért beiktattunk egy edzést is – kezdte beszámolóját Boros Gábor. – Valóban fontos lépéseket tehetnénk az ob-döntőbe jutás felé, de nem szeretnénk erre teherként tekinteni, csak motivációként. A selejtezők kapcsán szeretnénk megszakítani az eddigi peches sorozatot, és a második meccsünket is meg akarjuk nyerni, nem pedig egy hajszállal lemaradni a kulcsfontosságú sikerről – jegyezte meg játékosunk.

Úgy fogalmazott: olykor nehezebb túljutni a selejtezőn, mint játszani a főtáblán, de mindent megtesznek a sikerekért, hiszen a Lupa-tó lebeg a szemük előtt, ott rendezik majd ugyanis a finálét.

– Tavaly még erről nem álmodoztunk, hiszen nem voltak a korábbi évről értékes pontjaink a ranglistán, bár így sem sok hiányzott a döntőhöz. Most teljesen más a helyzet: az elmúlt egy évről fontos pontokat hozunk magunkkal, és sokat fejlődtünk. Két éve edzünk együtt, és már kezd érződni, hogy remekül összecsiszolódtunk. Megvan a játékstílusunk, és meccsen belül is könnyebben váltunk taktikát – véli az egyre eredményesebb párosról Boros Gábor.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. július 26., hétfő
Hír
Hír
2021. július 22., csütörtök
Képgaléria
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com