Jelszóigénylés

Újabb lépést tennének az országos döntő felé

Megosztás:
Megjelent: 2021. július 15., csütörtök
Boros Gábor és Bodnár Lajos párosa mesterversenyen őrizné meg helyezését.

A Strandröplabda Magyar Bajnokság keretein belül harmadszor rendeznek Mesterversenyt, amely az SZRSE párosa (Boros Gábor,. Bodnár Lajos) számára komoly téttel bír. A szegedi srácok ugyanis országos döntőbe kerülnének a jelenlegi ranglista helyezésükkel, ezt az értékes 16. pozíciót tehát szeretnék megőrizni a hosszú hétvégén. Bizony, reméljük, hogy hosszú lesz, hiszen már pénteken selejtezőn kell szerepelniük.A főtáblára jutáshoz holnap két győzelmet kell elérni három ügyes, utánpótlás-válogatott játékosokat is felvonultató ellenféllel szemben. Nehéz jósolni egy ilyen megmérettetés előtt, de egy biztos: felfrissülve érkeznek a fiúk a fővárosi tornára.

– Én múlt héten nyaraltam, most pedig Lajos pihen, a két üdülés között azért beiktattunk egy edzést is – kezdte beszámolóját Boros Gábor. – Valóban fontos lépéseket tehetnénk az ob-döntőbe jutás felé, de nem szeretnénk erre teherként tekinteni, csak motivációként. A selejtezők kapcsán szeretnénk megszakítani az eddigi peches sorozatot, és a második meccsünket is meg akarjuk nyerni, nem pedig egy hajszállal lemaradni a kulcsfontosságú sikerről – jegyezte meg játékosunk.

Úgy fogalmazott: olykor nehezebb túljutni a selejtezőn, mint játszani a főtáblán, de mindent megtesznek a sikerekért, hiszen a Lupa-tó lebeg a szemük előtt, ott rendezik majd ugyanis a finálét.

– Tavaly még erről nem álmodoztunk, hiszen nem voltak a korábbi évről értékes pontjaink a ranglistán, bár így sem sok hiányzott a döntőhöz. Most teljesen más a helyzet: az elmúlt egy évről fontos pontokat hozunk magunkkal, és sokat fejlődtünk. Két éve edzünk együtt, és már kezd érződni, hogy remekül összecsiszolódtunk. Megvan a játékstílusunk, és meccsen belül is könnyebben váltunk taktikát – véli az egyre eredményesebb párosról Boros Gábor.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com