Jelszóigénylés

Újra sikerre tör a Vidux-Szegedi RSE

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 6., szerda
Női NB II-es csapatunk szombaton a Közgáz SC vendége lesz.

Vasárnap remek hangulatú derbin, a szezon első hazai mérkőzésén nyert a Vidux-Szegedi RSE az NB II-ben, női együttesünk a Kistext ellen aratott sima győzelmet. Hasonló sikerre készülnek Tátrai Sándor tanítványai ezen a héten is, szombaton 16.30-tól a Közgáz SC vendégei lesznek.
– A Kistext elleni mérkőzésünkre a saját alapjátékunk gyakorlásával készültünk, és szerintem ezúttal is magunkra kell majd figyelni, hiszen ha hozzuk, amit tudunk, nem lehet gond a győzelem megszerzése – kezdte a beszélgetést a Vidux-Szegedi RSE játékosa, Fürdök Lilla. – Remek volt a hangulat a Lila iskolában, ellenfelünk játékosain látszott, hogy megilletődtek az atmoszférától, ez is segített minket, hogy ne kelljen izgulni a bajnoki pontok megszerzéséért. Mindenkinek nagyon köszönjük a biztatást! – jegyezte meg.

Szombaton erősebb ellenféllel találkozunk, de a játékos szerint ezúttal is esélyesebb a Szeged.

– Azt hallottuk, hogy következő ellenfelünk közel olyan erős, mint a Palota, amelyet 3:1-re legyőztünk. Ezzel az eredménnyel biztosan kiegyeznénk most is, és ehhez elég lehet egy jó alapjáték. A nyitás-fogadásra és a védekezésre különösen nagy hangsúlyt fektetünk a héten, és csiszoljuk a már meglévő figurákat – avatott be minket a felkészülésbe Fürdök Lilla.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest 16:30
Közgáz SC Felnőtt - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com