Jelszóigénylés

Ünnepi hangulatban búcsúztunk az esztendőtől

Megosztás:
Megjelent: 2020. december 22., kedd
Ifjú tehetségekkel kiegészülő női NB II-es csapatunk sima sikert aratott a KISTEXT ellen.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata sima győzelemmel zárta az évet, hazai pályán 3:0-ra nyert a KISTEXT elleni, korábban a járvány miatt elhalasztott találkozón. A papírformának megfelelően egy pillanatig sem volt kétséges, hogy a mi együttesünk szerzi meg a bajnoki pontokat, így utánpótlásunk több képviselője is komoly szerepet kapott.Az első labdamenetekben lehetett érezni a lazább, karácsonyi hangulatot, de ez ekkor még nem vált előnyünkre: nem koncentráltak a szegedi lányok eléggé, így nem tudták dominálni az első perceket, egy ideig szoros volt az eredmény. A szett közepén egy fokkal magabiztosabb lett a Vidux-Szegedi RSE, majd folyamatosan tudta növelni előnyét, de így is előfordultak bosszantó, ki nem kényszerített hibák.

“Így kellett volna kezdeni az első szettet!” – mondtuk magunkban a folytatás során, hiszen a második játékrészben rendkívül magabiztos, mosolygós, laza és pontos volt a játékunk. Járt persze a dicséret a vendégeknek is, hiszen a fővárosi együttes nagyon élvezte a játékot, semmi sem törte le a KISTEXT lelkesedését. Mindenki jókedvvel játszott tehát, ünnepi légkörben sima részsikert arattunk.

Ki kell emelni, hogy utánpótlásunk szép számban képviselte magát, és a sima meccsnek köszönhetően Tátrai Sándor nyugodtan adott sok lehetőséget a tinédzsereknek, akik korosztályos válogatottsággal is büszkélkedhetnek. A harmadik szettben is szép megoldásokkal szereztek pontokat az ifjú titánok.Háromszettes, sima sikerrel zárta tehát az évet a Vidux-Szegedi RSE. Facebook-oldalunkon ezúttal is élőben követhették meccset szurkolóink, akiknek ezúton is kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!


Tátrai Sándor: – A meccs első felében, főleg az első szettben valóban voltak ki nem kényszerített hibák, de mi most inkább arra szerettünk volna koncentrálni, hogy a csapattagok jól kommunikáljanak egymással, mindenki mindenkivel tudjon hatékonyan játszani, illetve maguktól is jól variálják a taktikát, és ezen a téren pont az első szettel voltam leginkább elégedett. Tudtuk, hogy nyugodtan számíthatunk az utánpótlásra, és ezt most is bizonyították a lányok. A meccs második felében mutatott teljesítménnyel már nem annyira voltam elégedett, de két nappal karácsony előtt ez most megbocsátható.


NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - KISTEXT 3:0 (25:17)(25:11)(25:11)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Kovács-Fiskus Fanni, Fürdök Lilla, Hűse Zsófia, Nagy Mína, Nyers Noémi, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes. Csere: Ádám Dóra (libero), Andó Viola (libero), dr. Fürdök Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Farkas Antónia, Bálint Viktória, Szatmári Júlia
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com