Jelszóigénylés

Ünnepi hangulatban búcsúztunk az esztendőtől

Megosztás:
Megjelent: 2020. december 22., kedd
Ifjú tehetségekkel kiegészülő női NB II-es csapatunk sima sikert aratott a KISTEXT ellen.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata sima győzelemmel zárta az évet, hazai pályán 3:0-ra nyert a KISTEXT elleni, korábban a járvány miatt elhalasztott találkozón. A papírformának megfelelően egy pillanatig sem volt kétséges, hogy a mi együttesünk szerzi meg a bajnoki pontokat, így utánpótlásunk több képviselője is komoly szerepet kapott.Az első labdamenetekben lehetett érezni a lazább, karácsonyi hangulatot, de ez ekkor még nem vált előnyünkre: nem koncentráltak a szegedi lányok eléggé, így nem tudták dominálni az első perceket, egy ideig szoros volt az eredmény. A szett közepén egy fokkal magabiztosabb lett a Vidux-Szegedi RSE, majd folyamatosan tudta növelni előnyét, de így is előfordultak bosszantó, ki nem kényszerített hibák.

“Így kellett volna kezdeni az első szettet!” – mondtuk magunkban a folytatás során, hiszen a második játékrészben rendkívül magabiztos, mosolygós, laza és pontos volt a játékunk. Járt persze a dicséret a vendégeknek is, hiszen a fővárosi együttes nagyon élvezte a játékot, semmi sem törte le a KISTEXT lelkesedését. Mindenki jókedvvel játszott tehát, ünnepi légkörben sima részsikert arattunk.

Ki kell emelni, hogy utánpótlásunk szép számban képviselte magát, és a sima meccsnek köszönhetően Tátrai Sándor nyugodtan adott sok lehetőséget a tinédzsereknek, akik korosztályos válogatottsággal is büszkélkedhetnek. A harmadik szettben is szép megoldásokkal szereztek pontokat az ifjú titánok.Háromszettes, sima sikerrel zárta tehát az évet a Vidux-Szegedi RSE. Facebook-oldalunkon ezúttal is élőben követhették meccset szurkolóink, akiknek ezúton is kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!


Tátrai Sándor: – A meccs első felében, főleg az első szettben valóban voltak ki nem kényszerített hibák, de mi most inkább arra szerettünk volna koncentrálni, hogy a csapattagok jól kommunikáljanak egymással, mindenki mindenkivel tudjon hatékonyan játszani, illetve maguktól is jól variálják a taktikát, és ezen a téren pont az első szettel voltam leginkább elégedett. Tudtuk, hogy nyugodtan számíthatunk az utánpótlásra, és ezt most is bizonyították a lányok. A meccs második felében mutatott teljesítménnyel már nem annyira voltam elégedett, de két nappal karácsony előtt ez most megbocsátható.


NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - KISTEXT 3:0 (25:17)(25:11)(25:11)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Kovács-Fiskus Fanni, Fürdök Lilla, Hűse Zsófia, Nagy Mína, Nyers Noémi, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes. Csere: Ádám Dóra (libero), Andó Viola (libero), dr. Fürdök Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Farkas Antónia, Bálint Viktória, Szatmári Júlia
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com