Jelszóigénylés

Várakozáson felül teljesített utánpótlásunk

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 11., hétfő
Ezüstérmeket és bronz csokikat is begyűjtöttek az SZRSE korosztályos csapatai.

Három olyan utánpótlás csapat eredményeit és értékelését gyűjtöttük egy csokorba, amelyek edzői pozitív meglepetést kaptak a tanítványoktól. A lelkes szegedi játék nem is maradt jutalom nélkül: ezüstérmekkel és bronz csokikkal tértek haza játékosaink.Leány serdülő fehér csapatunk egy-egy győzelmet és vereséget könyvelhetett el a Lila iskolában. Lelkes játékkal rukkoltak elő a szegedi lányok, így a beugró edzőként irányító klubelnökünk elégedetten nyilatkozott.

– A lányok kihozták magukból a maximumot – kezdte értékelését Varga Tamás. – A Szolnok ellen a második szettben összejöhetett volna egy részsiker, vezettünk is a hajrában, de talán ez a peches hajrá is adott motivációt a második meccsre. Megérezték a lányok, hogy győzhetnek a VSD ellen, így még lelkesebben és ügyesebben játszottak, aminek meg is lett a gyümölcse. Sok munka vár még a lányokra a támadások hatékonyságának növelése terén, de a nyitás-fogadások kapcsán dicséret illeti őket, ezen a téren kifejezetten jók voltak – jegyezte meg a szakember.


Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB III.osztály Kelet 'H' Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE FehérSPC 'Sárga' 0:3 (10:25, 23:25, 9:25)
Szegedi RSE Fehér – VSD ‘B’ 3:0 (25:7, 25:17, 25:8)
Szegedi RSE Fehér: Bárány Enikő, Istókovics Petra, Bakó Szófia, Ábrahám Emma, Rádai Réka, Duics Dóra, Székely Hanna, Varga Szonja, Makai Zsófi, Kasztner Zsófi
Megbízott edző: Varga TamásJelképes bronzéremként csokit kapott leány mini együttesünk, miután a kecskeméti tornán két vereség után legyőzték a házigazdát. Az SZRSE különdíjasa Eszik Janka volt, de a többieknek is járt a dicséret.

– Most már rutinosabbak vagyunk a korosztályban, így elvárhatók a győzelmek, de álmosan kezdtünk, hárman pedig debütáltak egy nehéz sorsolású tornán – kezdte a beszélgetést Váradi Zoltán vezetőedző. – A második meccs sem sikerült igazán, de a harmadik találkozón olyan jól játszottunk, mint még sosem. Pedig nem is tartunk ott a felkészülésben, hogy ilyen szintű játékot elvárjak a gyerekektől. Remek nyitás-fogadások és védekezések hoztak sok pontot, a támadójáték viszont még nem az igazi. A hajrára különösen büszkék lehetünk, hiszen 22:16-os kecsekeméti vezetésről fordítottuk meg a harmadik szettet. A tizenkettes döntőbe jutáshoz még sokat kell dolgozni, de első tornának ez rendben volt – véli a tréner.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB I.osztály, 1. torna, Kecskemét
UTE U 13 A – Szegedi RSE 2:1 (25:15, 25:15, 16:25)
GÖDÖLLŐI RC – Szegedi RSE 3:0 (25:11, 25:12, 25:4)
Szegedi RSE – KESI 'A' 2:1 (26:24, 18:25, 25:23)
Szegedi RSE: Eszik Janka, Meszlényi Alíz, Fritz Eszter, Zsurka-Abonyi Sarolta, Gigacz Réka, Jámbor Enikő, Olasz Lola, Héjja Annabella, Wodola Ágnes
Vezetőedző: Váradi ZoltánFiú mini csapatunk ezüstérmes lett Dunaújvárosban, ahol a házigazda mellett a Kaposvárt is legyőzte a Szegedi RSE. A különdíjat Bálint György kapta meg

– Várakozáson felüli teljesítményt nyújtottunk – kezdte dicséretét Honti Szilárd vezetőedző. – Az elmúlt hetekben az alapokon volt a hangsúly, így keveset játszottunk még együtt, így különösen meglepett a két győzelem. Ki voltak éhezve a srácok a csapatjátékra, ez is segíthetett a jobb fizikummal rendelkező kaposváriak ellen, akiket stabil, kevés hibát vétő játékkal győztünk le. Minden labdáért harcoltak a srácok, nagyon elégedett voltam velük. A Dunaújváros ellen sajnos leengedtek a gyerekek, nyögvenyelős, álmoskás hangulatú meccs lett belőle. A két nyertes szettünket könnyen elveszthettük volna nagy előnyről, de végül hoztuk a kötelező sikert. Az ellenfél meg nem becsülése nem fér bele, ezt szóvá is tettem a srácoknak. Két meccs pihenő után jöhetett a Pénzügyőrrel szembeni “döntő”, de túl gyors volt nekünk az ellenfél játéka. Két debütáló játékosunk jól vette az akadályokat, elégedett voltam velük. Csak titkon számítottam ilyen eredményre – jegyezte meg a mester.


Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály 1.torna, Dunaújváros
Szegedi RSE – Röak Kaposvár ‘Sárga’ 2:1 (27:25, 25:21, 20:25)
DSE Röplabda Akadémia – Szegedi RSE 1:2 (23:25, 22:25, 25:14)
Szegedi RSE – Pénzügyőr SE 'A' 0:3 (15:25, 15:25, 21:25)
Szegedi RSE: Szőke Bence, Dávid Nataniel, Draskóczy Ede, Gyémánt Boldizsár, Bálint György, Révész Boldizsár, Varga Benjamin, Tari Bence.
Vezetőedző: Honti Szilárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com