Jelszóigénylés

Vasárnap fontos lépéseket tenne utánpótlásunk

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 14., kedd
Leány U17-es csapataink a legjobb 12 közé jutást célozzák meg.

Utánpótlásunknak a Titkos Lajos emlékverseny mellett is vannak még kötelezettségei az előttünk álló hétvégén, egész pontosan az U17-es együtteseinknek. A korosztályos bajnokságban leány 1-es és 2-es csapatunk is fontos lépéseket szeretne tenni, célja a legjobb 12 közé kerülés érdekében. Hulmann Zsolt legénységének is akad motivációja, hiszen a Dágnak riválisa otthonában szeretne visszavágni. Mindhárom SZRSE-keret vasárnap vív bajnokikat.
Fiú serdülő U17-es csapatunk Dágon lép pályára a bajnokság következő fordulójában. Hulmann Zsolt legénysége a Pécs, a Szombathely és a házigazda ellen szerepel.

– Az első két vetélytárssal szemben kötelező a győzelem. A Dág a nagy riválisunk ebben a csoportban, szeretnénk nekik visszavágni a pécsi vereségünkért. Úgy tűnik, teljes lesz a keretünk, a legjobb felállásban mehetünk, így bízom a fontos sikerben. A heti edzésmunkán ugyan érződött a hosszú téli szünet, de fel tudtunk készülni, így reális esélyünk van a jó szereplésre – véli a tréner.

Buzek László Fiú OSB B-5 csoport, Dág
11:30 Szegedi RSE - PTE-PEAC
13:00 SZoESE - Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE - Dág KSE
Vezetőedző: Hulmann Zsolt
Leány U17-es 2-es csapatunk Leányfalura utazik, ahol a Tatabánya, a Dunakanyar és az Emericus lesz az ellenfele.

– Szombaton lezajlanak a középiskolai felvételik, ezután végre nyugodt gyerekekkel és teljes létszámban játszhatunk – jegyezte meg Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Abban reménykedem, hogy az eddigi felvételi mizériát kijátsszák magukból a lányok, így nagy lelkesedést várok tőlük. Jó lenne mindhárom találkozót megnyerni, hiszen ez esetben lenne esélyünk a legjobb tizenkét csapat közé jutni – hangsúlyozta a szakember.

Szalayné Sebők Éva Leány OSB B-6 csoport, Leányfalu
11:30 TRSE - Szegedi RSE-2
14:30 Dunakanyar SE - Szegedi RSE-2
16:00 Szegedi RSE-2 - Emericus SE
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula
A leány U17-es bajnokságban szereplő 1-es csapatunk Szolnokra látogat, de nem Szegedről utazik a helyszínre, hiszen Csányi Roland és tanítványai már a hagyományos hollókői edzőtáborban készülnek a tavaszi szezon kihívásaira.


 
– Régóta jól bevált edzőtáboros helyszínről van szó, ahol új taktikai rendszert gyakorolunk – kezdte a beszélgetést a vezetőedző. – Szeretnénk megismételni az előző forduló eredményét, hiszen akkor megnyertük mindhárom meccsünket. Ha ez most is összejönne, akkor biztosan bekerülnénk a bajnokság legjobb tizenkét csapata közé. A hollókői edzőtábor előtt is fontos felkészülési programunk volt, hiszen a Békéscsaba ellen játszottunk szoros edzőmeccset. Szerencsére minden sérültünk és betegünk felépült, így teljes kerettel vágunk a vasárnapi feladatnak – mondta Csányi Roland, majd hozzátette: a korosztályos válogatottal a MEVZA-tornán 5. helyet szerző Szatmári Júlia is visszatért a keretbe.

Szalayné Sebők Éva Leány OSB B-4 csoport, Szolnok
11:30 Vasas SC "B" - Szegedi RSE-1
14:30 Szolnoki Sportcentrum "A" - Szegedi RSE-1 
16:00 Szegedi RSE-1 - Lőrinc 2000 SE
Vezetőedző: Csányi Roland
Másodedző: Csányi Dániel

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com