Jelszóigénylés

Vége a labdaéhségnek, kezdődik az új év!

Megosztás:
Megjelent: 2022. január 13., csütörtök
Leány serdülő csapataink bizonyíthatnak, két együttes hazai pályán!

Már csak párat kell aludni, és újra meccs! Leány serdülő csapataink már nagyon várják az idei első megmérettetéseket, köztük két szegedi tornát is.

Leány serdülő narancs csapatunk vasárnap a Topolya sori sportcsarnokban fogadja a BRSE, a BVSC-Zugló és a Dunakanyar együtteseit.

– Az edzések alapján el kell mondanom: a hozzáálláson és a motiváltságon mindenképp javítani kell, hogy eredményesek legyünk. Betegségek és sérülések is hátráltatták a felkészülésünket, ezek után nehéz is jósolni, főként ilyen jó ellenfelekkel szemben. Nem csak a BRSE és a BVSC lesz kemény dió, de a feljutó, így bizonyára rendkívül lelkes és motivált Dunakanyar ellen is mindent bele kell adni – hangsúlyozta Tátrai Sándor vezetőedző.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I.osztály Középszakasz, Szeged
2022.01.16. vasárnap
10:00 Szegedi RSE Narancs - BRSE-Fehér
14:30 Szegedi RSE Narancs - DKLSN
17:30 Szegedi RSE Narancs - BVSC-Zugló
Vezetőedző:
 Tátrai Sándor

Leány serdülő fekete együttesünk Dunakeszire utazik, ahol a házigazda mellett az UTE lesz az ellenfele.

– Bár továbbra sem ez a bajnokság a fő számunkra és az alapozás kellős közepén vagyunk, két jó meccset mindenképp szeretnék látni a lányoktól. Élni kell ezzel a remek gyakorlási lehetőséggel, főként hogy a motivációval nem lesz gond, ugyanis a lányok rég nem meccseltek, így a labdaéhség érezhető rajtuk – jegyezte meg Strezeneczki Gyula vezetőedző.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB II.osztály Kelet Középszakasz, Dunakeszi
2022.01.16. vasárnap
11:30 UTE U17B – Szegedi RSE Fekete 
13:00 VSD A  – Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Leány serdülő fehér csapatunk is a Topolya sori sportcsarnokban kezdi az új évet. Mivel Fésüs Erzsébet időközben a Vidux-Szegedi RSE férfi együttesének vezetőedzője lett, ezen a tornán egyesületünk elnöke, Varga Tamás helyettesíti majd az NB I-es debütálás előtt álló mestert.

– Az előző tornán is ezekkel a csapatokkal kellett volna játszanunk, de csak az egyik meccset, a Budaörs ellenit rendezték meg. Azt a találkozót megnyertük, így az ismétlés a cél. A másik két riválist még nem ismerjük, de a legfontosabb, hogy most már ellenük is játszhassunk. Mindhárom meccsen az új játékrendszer még hatékonyabb alkalmazása a cél, tehát nem az eredmény, hanem a játék képe a lényeg. Korábban amikor stresszeltek a lányok, az eredményeken is látszott, de a játék élvezetével a győzelem is jött. Ezúttal is azt szeretném, hogy a lányok élvezzék a röplabdát – nyilatkozta Fésüs Erzsébet vezetőedző.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB III.osztály Kelet 'N' csoport Középszakasz, Szeged
2022.01.15. szombat
10:00 Szegedi RSE Fehér - Castor SE
14:30 Szegedi RSE Fehér - Sülysáp
17:30 Szegedi RSE Fehér - BDSE/Emericus
Vezetőedző:
 Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com