Jelszóigénylés

Végre a minisek is játszhatnak!

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 11., csütörtök
Két korosztályos csapatunk is hosszú hónapok után vívhat újra bajnoki mérkőzést.

A múlt heti pihenő után újabb zsúfolt hétvége vár az SZRSE korosztályos csapataira, így ismét két cikkben harangozzuk be az előttünk álló napokat. Elsőként a három mini együttes következik, amelyből kettő is hónapok óta vár arra, hogy újra bajnokin küzdjön pontokért, szettekért és győzelmekért.Mini leány narancs csapatunk vasárnap Békéscsaba felé veszi az irányt, ahol a hazaiak fehér együttese mellett a Gödöllő és a Nyíregyháza lesz az ellenfél. Mindenki nagyon izgatott, hiszen három hónap után játszanak újra tétmeccset a lányok.

– Szerencsére a mini fiú együttes ellen házon belül tudtunk edzőmérkőzéseket vívni – számolt be Váradi Zoltán vezetőedző. – A játék minden fontos elemét sokat gyakoroltuk a hosszú bajnoki kihagyás alatt, most végre élesben is láthatjuk, hogy hol tartunk. Mindegyik ellenfél erős lesz, így az elsőszámú cél az edzéseken gyakorolt elemek alkalmazása. Egyetlen sérültünk van, szinte teljes kerettel utazhatunk – árulta el a mester.

Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB I. osztály, Békéscsaba
09:30 LINAMAR-BRSE FEHÉR - Szegedi RSE Narancs
10:45 Szegedi RSE Narancs - GÖDÖLLŐI RC
13:45 Nyíregyháza - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Váradi Zoltán

Mini leány fekete csapatunk szombaton az SZTE Sportközpontban szerepel a Szolnok és az Emericus ellen. Már nagyon várták ezt a lányok, és nem csak a hazai pálya miatt, hiszen az idei első tornát a meccsek előtti este kellett lemondani, így a szezonban ez lesz az első megmérettetésük.

– Mindenki rendkívül izgatott, hogy végre játszhatunk – kezdte nyilatkozatát Magos-Dóra Annamária vezetőedző. – További motiváció, hogy itt már számolni fogják a pontokat, ellentétben a szupermini bajnoksággal. Tapasztalatot akarunk szerezni az idősebbek között, de az is célunk, hogy minél többet mutassunk az edzéseken gyakoroltakból. Persze az is fontos, hogy jól érezzék magukat a lányok, ami ilyen hosszú várakozás és hazai pálya mellett garantáltnak tűnik. Lesz olyan játékosunk, akinek ezek lesznek az első mérkőzései, de rutinosabb társai biztosan segítik majd, illetve mindenkitől elvárás, hogy hozzák ki magukból a maximumot – jegyezte meg a tréner.

Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB II. osztály, Szeged
10:00 Szegedi RSE Fekete - Szolnoki SPC
13:00 Emericus SE A - Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Váradi-Tóth GerdaMini fiú együttesünk vasárnap Budapestre utazik, ahol a Kecskemét, a Pénzügyőr és a Lőrinc 2000 SE lesz az ellenfele. Ennek a társaságnak is ez lesz az első idei tornája, így különösen fontos, hogy mindenki harcra kész, nincs sérülés és betegség.

– Két hete dolgozunk teljes kerettel, emiatt sok lehet a hiányosságunk, így kíváncsian várom, hogy mire lesznek képesek a srácok – harangozta be a tornát Honti Szilárd vezetőedző. – Lelkesedéssel lehet és kell is kompenzálni a lemaradást, és persze az edzésen gyakorolt elemek megvalósításával. Szeretnénk élvezni a játékot, de ezen felül bizakodom is a jó eredményben, hiszen a szezon előtt a döntőbe jutást tűztük ki célul, ennek megfelelően akarunk teljesíteni. Biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek majd a gyerekek, felszívják majd magukat a számukra ismeretlen ellenfelekkel szemben – véli a játékosként NB I-es csapatunkat is erősítő szakember.

Dunszt Feren Fiú U13 OMB I. osztály, Budapest
09:45 KESI B - Szegedi RSE 
12:15 Pénzügyőr SE A - Szegedi RSE 
13:30 Szegedi RSE - Lőrinc 2000 SE
Vezetőedző: Honti Szilárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com