Jelszóigénylés

Végre! Kezdődik a szezon!

Megosztás:
Megjelent: 2021. szeptember 16., csütörtök
Ifjúsági csapataink mérkőzései nyitják az új idényt.

Szombaton hivatalosan is elkezdődik az idény: felnőtt csapataink még készülnek az új szezonra, utánpótlásunk viszont már tétmérkőzések elé néz. Hétvégén leány és fiú ifjúsági együttesünk két-két találkozón játszik, egyaránt idegenben.A lányok Gödöllőre utaznak, ahol a házigazda mellett a Szolnok lesz az ellenfelük. A bizonyítási vágy is motiválja majd őket, hiszen új edzőjüknek, Milodanovics Andreának is szeretnék megmutatni, mire képesek. Ebből már a tréner kapott ízelítőt, hiszen az SZRSE ifjúsági kerete simán legyőzte a Szolnok felnőtt csapatát a múlt heti felkészülési tornán.

– Azon a derbin fegyelmezett, jó játékot láttam a lányoktól, dicséretes hozzáállással röplabdáztak. Most is ezt a mentalitást szeretném látni, ki kell hozni magukból a maximumot. Egész héten a felnőtt kerettel edzettek a lányok, látszik, hogy kollégám, Tátrai Sándor remek munkát végez velük, így bizakodó lehetek. Az ellenfeleket nem ismerem, a helyszínen látom majd a reális esélyeket, de látatlanban is azt mondom, hogy győzni utazunk – jelentette ki Milodanovics Andrea.
 
Torma Ágnes U19 Leány OIB I.osztály Alapszakasz 'E' csoport, Gödöllő
12:30 Szolnoki SPC - Szegedi RSE 
14:00 Gödöllői RC - Szegedi RSE
Vezetőedző: Milodanovics Andrea
Másodedző: Tátrai Sándor

Fiú csapatunk érthető módon szerényebb célokkal vág a kecskeméti kalandba, ahol a házigazda mellett a MÁV Előre Akadémia lesz az ellenfele. A röplabda befejezése, sérülések és betegség miatt több eddigi kulcsjátékos nélkül játszania két olyan csapat ellen, amely jó eséllyel pályázik a hatos döntőbe jutásra.

– Tisztes helytállás a reális cél – véli Hulmann Zsolt vezetőedző. – A megszokottnál jóval szűkebb kerettel, U17-es játékosokkal kiegészülve utazunk. A felkészülés lényegében az alapszakasz végéig tart, ugyanis szeretnénk fizikálisan sokat fejlődni, majd a rájátszásban ezzel előrelépni. Addig nem készülünk külön a mérkőzésekre, a folyamatos erősödés és tapasztalatszerzés lesz középpontban – jegyezte meg a tréner.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Fiú OIB I.osztály Alapszakasz, Kecskemét
11:30 Szegedi RSE - MÁV Előre Akadémia
14:30 KESI - Szegedi RSE
Vezetőedző:
Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com